Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

XPAND XTREME PUMP premiera

klakr

Wysłana - 01 listopada 2009 11:15    Edytuj  Cytuj
ja startuje extreme pump:) narazie tylko jedna porcje wypiłem ... powiem że fajne uczucie .. lekkie mrowienie na ciele przyjemne całkiem zaczałem trening w mieśniach czułem przyjemne ciepło i wspomniane wczesniej mrówki :D zobaczymy jak bedzie po cyklu ale po pierwszym razie jest git :D

zesraj się a nie daj się :)

TomQ-MAG

Wysłana - 01 listopada 2009 12:03    Edytuj Cytuj
mozna sobie kupic porcyjke w sklepie sfd i samemu sprawdzic koszt 3,5zł przy okazji zakupow.

Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają?
Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -

klakr

Wysłana - 01 listopada 2009 14:11    Edytuj Cytuj
teraz mam problem jak to polaczyc z bcaa?? tzn xpanda ex pump'a ? moja waga 94 kg staż na silce 3 latka

zesraj się a nie daj się :)

tomczers17

Wysłana - 01 grudnia 2009 20:06    Edytuj Cytuj
próbowałem tego xpand pumpa. okolo 1,5 porcji mialem czyli jakies 30g. wczesniej przez 5tyg lecial stak nitro fire z prolab i musz powiedziec ze 2miarki nitro nie mialy nawet startu. mrowienie po beta alaninie czuc juz po 10minutach ostro. mysle ze 2miarki by pozamiataly ładnie. prosty skład konkretne dawki. mysle ze warto brac poki co bo pewnei za jakis czas bedzie tak jak ze starym xpandem na poczatku szał a potem lipa

p1r3k

Wysłana - 21 grudnia 2009 22:54    Edytuj Cytuj
dokładnie, mam puchę z pierwszego rzutu i naprawdę klepie :) a leciałem SuperPump250, Deca Stack, HP, kofeina 200 mg i nawet GET AMP'D próbki pozjadałem, także nie sądziłem, że aż tak klepnie :) póki co warto brać, zwłaszcza, że 100-115 zł na necie stoi

aha, przy wadze powyżej 95 kg >=2 miarki na porcję bym wrzucał

Zmieniony przez - p1r3k w dniu 2009-12-21 22:56:23

tomczers17

Wysłana - 21 grudnia 2009 23:18    Edytuj Cytuj
xpand daje rade. ale jednak nr 1 to jest mesomorph z APS. cena spora choc z drugiej strony 1/2 miarki klepie juz konkretnie wiec w sumie nie wychodzi az tak drogo.
szamalem juz tych staków ze trudno zliczyc. i powiem ze dla nie poki co lista prezentuje sie tak:
1. mesomorph
2. xpand pump/napalm
3 labrada supercharge (super pobduzenie nie ma, ale pompa fajna , skupinie i sila idzie dobrze)
4. reszta czyli wszystkie pozostale a jest ich tłum

p1r3k

Wysłana - 21 grudnia 2009 23:21    Edytuj Cytuj
a meso miałeś z allegro, czy z pitbulla ? ile dałeś za meso ?

DamianCsz

Wysłana - 22 grudnia 2009 10:15    Edytuj  Cytuj
to moze i ja sie wypowiem. dostalem tego x panda xtrem pump zaraz jak wyszedl i mialem zaczac cykl od stycznia ale skusilem sie sprubowac.
trening byl klatka biceps.
odczucia:
smak:Fruit Punch znosny
pobudzenie: Max-trzeslem sie zeby zaczac cwiczyc

a tak dokladniej. wypilem porcje 20g 30min przed treningiem. zaraz po wypiciu rozbolal mnie cholernie brzuch. gdy bol ustal (po ok 2-3min) doznalem udezenia bardzo duzego ciepla-cholernie goraca mi bylo, mialem bardzo przespieszone tetno i przez chwile widzialem przez mgle. p[o kolejnych 10 min zostalo tylko wysoki cisnienie lekko podniesiona temp. ciala i maxymalnme pobudzenie chcialo sie cwiczyc to malo powiedziane. cwiczylem duzo wiekszymy ciezarami dla porownania robilem 50/60/70/80 kg w seriach 15-12-10-8 (w ostatniej seri 2 z lekka pomoca) po x pand robielm 60/70/80/90kg w takich samych seriach i w ostatniez lekka pomoca ostatnie 2 pow. czule jak sila mnie rozpiera. ogolnie dzieki x pand byl to moj najlepszy trening.

ps. tak jak pisalem w styczniu zrobie cykl x pand xtrem pump+crester to opisze wszystko

pozdrawiam i polecam nowego x panda

p1r3k

Wysłana - 22 grudnia 2009 10:38    Edytuj Cytuj
ciekawe, co tam dosypali

soltys88

Wysłana - 22 grudnia 2009 11:12    Edytuj Cytuj
a musieli? calkiem spore dawki dzialajacych substancji sa

Jestem za, a nawet przeciw...
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 10 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

XPAND XTREME PUMP premiera

Strony:  pierwsza  1  3  4  5  6  7  8  9  10   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.