Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
chcialbym uslyszec kilka opini na temat agresji na koksach a tym bardziej na tesciu. Czy kazdemu bije tak w palme jak mi ?? jeszcze dojdzie do tego alkohol to poprostu szkoda gadac
Sterydy = Śmierć Ale tak naprawde bez nich nie ma zabawy :)
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
Ekspert -
1250389040000
pulok
Wysłana - 16 sierpnia 2009 06:35
zero agresji , ogolnie agresja, dolek ogolne poddenerwowanie bylo raczej off
Znawca -
1250397355000
karlos1232
Wysłana - 16 sierpnia 2009 07:09
Przestancie ta agresja na testosteronie to zwykle wkrecanie sobie wariat do rzeczy martwych i do tych co mozna urowac do tych co nie mozna juz rozsadny chlopak I po co pic jak sie koksuje tego tez nie rozumiem.
OMA META I MULY ROSNA
Specjalista -
1250399381000
tomek5510l
Wysłana - 16 sierpnia 2009 08:16
Ja oczywiscie nie pije jak jestem ON ale jestem strasznie nerwowy
1250403407000
flex1976 NO PAIN NO GAIN
Wysłana - 16 sierpnia 2009 10:31
mentor już Ci powiedziałem że do tego działu się nie nadajesz nie jestem na cyklu,a jak czytam Twoje posty to agresja wzrasta
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1250411485000
mariusz0
Wysłana - 16 sierpnia 2009 11:40
j/w agresja wzrasta tylko przy tego typu tematach ,a reszta to tylko wkręcanie filmów.Jak jakiś 13-latek bierze 100 słodzika myśląc,że tam jest meta,to oprócz rzucania krzesłami w szkole nic z tego cyklu nie będzie Tak więc to zależy wyłącznie od wrodzonej cechy charakteru,jak i podejścia do brania czegokolwiek.
1250415629000
KemsaGM
Wysłana - 16 sierpnia 2009 12:08
IMO agresja na soku to mit...
a mama mówiła..bądz bikreful ;]
1250417294000
GrUbYgr
Wysłana - 16 sierpnia 2009 12:10
na koksie jest się bardziej pewnym siebie, a resztę sobie już sam dodajesz. Takie jest moje zdanie
1250417459000
bishop123
Wysłana - 16 sierpnia 2009 12:35
Taa zaraz ktos napisze ze skutki uboczne po koksie to mit bo on nie zaobserwowal. Mysle ze z agresja to sprawa indywidualna jeden odczuwa to mocniej inny mniej. Grunt to samokontrola i nie robienie z siebie *****a.
1250418954000
Alan3k
Wysłana - 16 sierpnia 2009 12:48
na teście jest wyższe ciśnienie jak ktoś jest agresywny to będzie bardziej....