Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 575 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uderzane
Wzrost a waga 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: wzrost waga
Autor "Wzrost a waga"   

bokserx
 Wysłana - 8 luty 2010 18:18        | zgłoś naruszenie regulaminu

Trenuje boks od kilku miesięcy, mam 19 lat. Trener chce mnie wysłać na zawody. Mam 195cm wzrostu i 105kg wagi przy średnim zatluszczeniu. Tutaj pojawia się moje pytanie. Zbijac wagę do kategori ciężkiej czy walczyć w super ciężkiej (boks amatorski)?

Trenuje boks i mma.

przyznaj SOG'a

mak5iu
 Wysłana - 8 luty 2010 18:54      [zgłoszenie]

To zależy od ciebie jeśli masz możliwość i uważasz że lepiej czułbyś się w lżejszej kategorii to zbijaj ja tam się najlepiej czuję w najcięższejKwestia indywidualna

"Wylewając pot na treningu, oszczędzasz krew w czasie walki"
"On the street nobody can hear you tap out"

przyznaj SOG'a

4rScorpion
SPAMER
 Wysłana - 8 luty 2010 19:02      [zgłoszenie]

Kwestia indywidualna

Nowa szkoła muay thai w Krakowie! [www.amnat.pl]
Przyjdź na trening, nie pożałujesz!!!
[http://www.sfd.pl/***KRAK%C3%93W_Nowa_szko%C5%82a_Am_Nat_Muay_Thai***-t554892.html]

przyznaj SOG'a specjaliście

OloKK
www.olokk.pl
 Wysłana - 8 luty 2010 20:01      [zgłoszenie]

Im ciężej tym bardziej boli.

OLIMP ENG-PL TRANSLATOR:
2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie

ZAPRASZAM NA MOJE PORTFOLIO: [olokk.pl]

Mordarca
 Wysłana - 8 luty 2010 21:23      [zgłoszenie]

zbijaj

[change.************/change_please/2457200/]

przyznaj SOG'a

bushi87
 Wysłana - 8 luty 2010 21:45      [zgłoszenie]

Zbijaj kolego, zrzuć tłuszcz i bedzie dobrze.

przyznaj SOG'a

The-Reaper
 Wysłana - 8 luty 2010 22:03      [zgłoszenie]

Zbijaj ale rozsądnie żeby nie było tak że wcieńczony i bez sił będziesz wchodził do ringu... Lepiej się bić w cięższej kategorii będąc w dobrej formie niż w lżejszej, ale będąc wycieńczonym. Wielu moich kumpli z klubu się o tym przekonało

Chcecie nauczyć się nowych rzeczy o boksie ? Przeczytajcie to [http://www.sfd.pl/Boks-t527365.html]

Chcecie nauczyć się Freestyle Footballu ?? Zobaczcie to [http://www.sfd.pl/Freestyle_Football-t528941.html]
Follow The Reaper...

przyznaj SOG'a

Kamiru
 Wysłana - 8 luty 2010 22:51      [zgłoszenie]

Im ciężej tym bardziej boli.
Cos w tym jest.

Slowem- ja bym zbijal, ale to zalezy od Twojego typu budowy glownie.

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...

barnabas26
 Wysłana - 8 luty 2010 23:09      [zgłoszenie]

Nie chcę nikogo urazić, ale dla mnie walczenie w kategorii do 91 kg mając ponad 190 cm to brak jaj i tyle. Jak ktoś się boi dostać mocny cios, to może lepiej się wziąć np. za siatkówkę? Jest mnóstwo świetnych bokserów 180-190 cm(a zdarzali się nawet poniżej 180 cm), którzy doskonale radzą sobie w najcięższej kategorii. Rozumiem jeszcze tych, którzy są bardzo wysocy, bardzo drobni i mają problemy ze zrobieniem/utrzymaniem masy, ale autor tematu jak widać ogólnie jest kawał byka, więc nie widzę najmniejszego sensu zejścia do niższej kategorii, w której moim zdaniem będzie miał o wiele trudniej- ciągłe zbijanie wagi może nie być przyjemne.

przyznaj SOG'a

bushi87
 Wysłana - 9 luty 2010 08:09      [zgłoszenie]

Będzie lżejszy, bedzie szybszy, lepiej popracowac nad sylwetka miesniowa i miec wiecej siły w uderzeniach.A jak bedzie miał jaja to w kazdej wadze bedzie potrafił walczyc.

przyznaj SOG'a

Kamiru
 Wysłana - 9 luty 2010 09:56      [zgłoszenie]

barnabas26
Walczyles/ walczysz?
Jezeli tak, to w jakiej kategorii?

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wzrost a waga

Strony: 1 2 3

<< Poziom Klubu / IT'S Showtime w Orange Sport! Relacje live dla polskiego widza! >>

Podobne: jaka przybliżona waga na wzrost | MÓJ WZROST | Jaka waga jest najlepsza ?? | Spadek masy, wzrost siły | Wzrost waga - najlepsi w kategoriach | Dariusz Snarski mistrzem świata UBO waga lekka

Warto przeczytać: wpi dymatize elite | co do picia na mase | dieta na bt | dieta na mase bt | przedawkowac magnez | 85kg 180cm | mam 16 lat moj trening | odtepstwa od diety | 1000 siec | trenadrol ginekomastia | bialko przed i po | isoplex whey protein matrix | ramona | bialko na cykl | carbo - olimp | trening i odzywki | zimne jedzenie | rociaganie bicepsów | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL