Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Wzrost, pare pytań czy da się go poprawić?

prezzi

Wysłana - 11 lipca 2009 20:04    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, mam pare pytan odnośnie wzrostu i prosiłbym o odpowiedzenie daje go w odchudzaniu bo nie wiem gdzie indziej:
1. Mleko ! Czy ono naprawde pomaga ? Teraz zacząłem non stop pić je w formie owsianki ( jakieś pół litra + owsianka oczywisice na sniadanie ) Laktoza odklada sie na brzuchu ?
2. Czy jesli poszedlbym do lekarza to powiedzialby mi czy urosne? Jezeli tak to do jakiego musiałbym pójść.
3. U mnie w zyciu zawsze było mało sportu... teraz zacząłem pływać, co prawda chudne ale mi bardziej zalezy na wzroscie czy pływanie pomaga ?
4. Mama ma jakieś 165, Tata 176 - Czy myslicie ze urosne do 180 ? Gdy teraz mam 173 a brat ma 178( ale on zadnego sportu nic kompletnie, bo miał wypadek i miał uniemozliwione ), Siostra ma 170 a u niej sport hmm no troche było ale nie az tak zeby ćwiczyć codziennie jak ja to okreslam "zawodowo "
5. Czy ogółem sport jest uwzgledniony od wzrostu ? Znam osoby ktore w zyciu sportu uprawiali 20 razy wiecej ode mnie i maja taki sam wzrost...

Prosze o pomoc, jesli nie ten dział prosze o przeniesienie

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lipca 2009 20:16 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

desant32

Wysłana - 11 lipca 2009 20:16    Edytuj Cytuj
Wzrost masz zapisany w genetyce swojej, ja uprawiam dużo sportu a mam tylko 176 ;) a co do mleka to poczytaj sobie tutaj: http://www.sfd.pl/Mleko_w_diecie_:_-t318274.html

prezzi

Wysłana - 11 lipca 2009 20:56    Edytuj Cytuj
Desancie, dziekuje za odp. A moglby podac swoj wiek? tzn czy juz po tym jakbys jeszcze mogl urosnąć :P

najbardziej mi zalezy na tym lekarzu tzn chodzi o pytanie o lekarza

desant32

Wysłana - 11 lipca 2009 22:46    Edytuj Cytuj
Jestem jeszcze młody, 18 lat. Skoro Twój brat ma 178 to może dałbyś rade urosnąć do 180, ja jestem troche wyższy od rodziców.

prezzi

Wysłana - 12 lipca 2009 13:16    Edytuj Cytuj
heh no tak, ja teraz jestem taki sam jak ojciec bo no troszke juz ma lat...
a do lekarza to jak on sie nazywa ten co sprawdza wzrost heh... bo ja zbytnio nie wiem jak bym poszedl do przychodni to co mam powiedziec? do lekarza 1 kontaktu sie zapisac?

desant32

Wysłana - 12 lipca 2009 13:48    Edytuj Cytuj
endokrynolog, ale najpierw chyba musisz iść po skierowanie do lekarza prowadzącego, ale nie jestem pewien.

smiley8

Wysłana - 08 marca 2010 12:30    Edytuj Cytuj

anubis84

Wysłana - 08 marca 2010 12:43    Edytuj Cytuj
176 cm to nie jest taki znowu niski, nie zauważyłem czy podałeś ile masz lat jak jesteś młody to masz jeszcze czas. W przypadku mężczyzn przyjmuje sie granicę 18-21 lat.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wzrost, pare pytań czy da się go poprawić?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.