Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 15996 razy
słowa kluczowe: wzdecia  brzucha 
Autor

Wzdecia brzucha

norton

Wysłana - 29 kwietnia 2002 19:20    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Co polecasz na wzdecia brzucha? Oczywiscie mniejsze posilki i mniej wody, ale chce sie dodatkowo wspomoc. Moze jakis Bobotic, Disflatyl, Espumisan czy Gastrosil. Czekam na najlepsza odpowiedz. Z gory dzieki

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 kwietnia 2002 22:16 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 29 kwietnia 2002 22:16    Edytuj Cytuj
Wzdęcia powodowane sa przez nadmiar gazów tworzących się w procesie nieprawidłowego trawienia. Oczywiście w uproszczeniu. Posiłki z mniejsza zawartością tłuszczów zwierzęcych + Espumusan a do tego spróbuj Digest.
Swoją drogą, to czym tak się rozregulowałeś?

guru

norton

Wysłana - 29 kwietnia 2002 22:30    Edytuj Cytuj
rozumiem, ze ilosci stosowac takie jak na ulotce, ale przez jaki czas?
a sprawa rozregulowania to mozesz sie spytac np. xmena co to znaczy robic mase...

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

SFD

Wysłana - 29 kwietnia 2002 23:05    Edytuj Cytuj
Jak będę miał do Niego pytanie, to spytam. Zadałeś pytanie, to Ci odpowiadam. Jak długo - nie wiem, ponieważ nie wiem, czym się rozregulowałeś. Na marginesie powiem Ci, że wiem co to znaczy robić masę - mam w klacie 128 itd.
Pozdrawiam.

guru

norton

Wysłana - 30 kwietnia 2002 14:05    Edytuj Cytuj
ok to powiem inaczej. nie wiem czym sie rozregulowalem, ale jedno jest pewne, ze mam tak od momentu postanowienia solidnego cwiczenia i odzywiania (czyli gdzies od ponad roku). wyraznie zwiekszylem czestosc i objetosc pokarmow, czasem zjem w pospiechu, tak, ze mysle, iz wlasnie to jest przyczyna. brzuch jest wyraznie wydety (nie chodzi tu o tluszcz, ktorego nie mam w nadmiarze wogole, tylko wydecie calego brzucha lacznie z gorna czescia), z rana troszke mniej, ale tez. naprawde nic wiecej nie jestem w stanie powiedziec, no chyba, ze masz jakies szczegolowe pytanie to oczywiscie odpowiem. z gory dziekuje Tobie za pomoc ustaleniu jak zaradzic mojemu problemowi

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

SFD

Wysłana - 30 kwietnia 2002 15:03    Edytuj Cytuj
Z diety wyrzuć kawę i pochodne (w tym w preparatach), wino i piwo, produkty wędzone, surowe jabłka, panierowane mięso i benzoesan sodu (konserwant żywności). Na początek 2 kapsułki Espumisanu w czasie każdego posiłku i Digest 2x dziennie. Spróbuj zbilansować to co bierzesz i sprawdź, czy jesteś w stanie taką ilość przyswoić. Może nadmiar?

guru

norton

Wysłana - 30 kwietnia 2002 17:01    Edytuj Cytuj
Dziekuje bardzo za podpowiedz. Co do diety to nie spozywam tych produktow, ktore odradzasz, moze czasem kotlety z piersi kurczaka, ale juz nie bede. Ilosci jeszcze raz przesledze, ale wg mnie wszystko jest w normie-ok 430g (6,15g/kg ciala) ww zlozonych i ok. 160g (2,3g/kg ciala)bialka zwierzecego. Chcialbym jeszcze sie dowiedziec przez jaki okres mam przyjmowac te srodki? Dziekuje

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

SFD

Wysłana - 30 kwietnia 2002 20:05    Edytuj Cytuj
Sądzę, że niestety tak długo, jak długo będziesz stosował odżywki, ale spróbuj po 2 tygodniach odstawić.

guru

norton

Wysłana - 30 kwietnia 2002 20:10    Edytuj Cytuj
witam ponownie. odzywek nie stosuje, tzn. mialem ok 3kg carbo ale stosuje moze z 70g 3x w tyg. i to od niedawna. jem duzo, to fakt, niedlugo postaram sie troszke zmniejszyc. swoja droga Diges stosowac 1 lyzeczke 2 razy dziennie czy inna dawke i obojetnie czy po posilku czy przed (to samo pytanie tyczy sie Espumisanu)? efekty beda widoczne od razu czy po jakims czasie? dziekuje za wszystkie odpowiedzi

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

SFD

Wysłana - 30 kwietnia 2002 20:21    Edytuj Cytuj
Napisałem powyżej - Espumisan - 2 kapsułki w czasie każdego posiłku. Myślę, że Digest do 1/2 godziny po posiłku (po sniadaniu i obiedzie).

guru

norton

Wysłana - 30 kwietnia 2002 20:26    Edytuj Cytuj
Chodzilo mi bardziej o dawke Digesu (na opakowaniu 1 lyzeczka w 1/4 szklanki wody 3 razy dziennie)
Pozdrawiam,
NoRtOn

Zmieniony przez - norton w dniu 2002-04-30 20:31:14

Pozdrawiam,
NoRtOn

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wzdecia brzucha

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.