Temat: Treść:
Autor

Wywiad z CroCopem po jego powrocie do Chorwacji

_deadcraft

Wysłana - 06 lutego 2007 11:50    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Jakie są Twoje pierwsze odczucia po debiucie w UFC ?
Mirko: Wszystko było trochę dziwne dla mnie. Zasady także były inne. Niektóre rzeczy są dozwolone a inne nie. Ale było OK.

W Newadzie nie dozwolone są ataki kolanami i kopnięcia przecinika, który dotyka kolanami maty. Czy po walce w Japonii było trudno się do tego przystosować ?
Mirko: Tak, musiałem ciągle mieć na uwadze że nie mogę w tych sytuacjach używać kolan ani kopać. Reguły gry są nieco inne i musiałem się przystosować. Wygodniej i łątwiej walczy mi się w PRIDE, ale dam sobie radę.

Co myślisz o swoim pierwszym przeciwniku, Eddiem Sanchezie ?
Mirko: Myślę, że był trochę przestraszony. Ciągle uciekał. Byłem zmuszony ganiać go. W pewnym momencie nawet zakręciło mi się w głowie od biegania po okręgu.

Dlaczego na wejściówce usłyszeliśmy muzykę z PRIDE ?
Mirko: Przyczynę tego chciałbym zachować dla siebie.

Kiedy zawalczysz o pas UFC ?
Mirko: Prawdopodobnie w trzeciej walce, możliwe że w czwartej. Zobaczymy z kim. Będzie to na pewno Sylvia lub Couture, w zależności od wyniku ich walki.

Kiedy Twoja następna walka ?
Mirko: 20-tego Kwietnia w Manchesterze. Jeszcze nie wiem kto będzie moim przeciwnikiem.

Czy miałeś jakieś problemy z kontuzjami ?
Mirko: Dokuczało mi kilka kontuzji. Nic wielkiego, ale wystarczająco aby rozproszyć nieco moją koncentrację w czasie walki. Mam z tym problem od ostatnich 20-tu dni. Dla mnie była to jedna z najtrudniejszych walk, ponieważ 10 dni temu miałem drenowaną lewą nogę w klinice dr Bucana. Rozważaliśmy anulowanie walki, nawet dr Bucan to doradzał. Dla mnie była to twarda walka nie z powodu Eddie Sancheza, ale przez te wszystkie kontuzje. Miałem problemy z lewą kostką, obydwoma goleniami i zwichniętym dużym palcem u stopy. Nic bardzo poważnego, ale dokuczliwego w walce. Czułem się okropnie.

Wlisz PRIDE czy UFC ?
Mirko: Hmm, pewne rzeczy są inne, ale nie chcę na ten temat udzielać żadnych komentarzy. Teraz jestem zawodnikiem UFC i tyle. Obie organizacje robią ogromną pracę. Pewne rzeczy się różnią - jak na przykład publiczność. Buczy, gdy walka nie jest interesująca. W Japonii tego nie robią.

Źródło: www.mirko-crocop.com

"Tak się wk..wiłem, że poszedłem poćwiczyć moim ulubionym młoteczkiem",
"Mówiłem mu: stary, CroCop ci j**nie i pójdziesz spać" - E.Fedor

[http://youtube.com/results?search_query=pudzian+czyli+koks+po+polsku&search=Search]

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lutego 2007 12:02 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

_Knife_

Wysłana - 06 lutego 2007 12:02    Edytuj Cytuj
Kiedy Twoja następna walka ?
Mirko: 20-tego Kwietnia w Manchesterze. Znów dadzą mi jakiegoś leszcza i rozwalę go w ciągu jednej rundy. Na tych pseudo-mistrzów UFC będzie mi potrzeba mi będzie góra 2 rund.

Wlisz PRIDE czy UFC ?
Mirko: Jasne, że PRIDE - ale dostałem kupę forsy od UFC, to siedzę cicho. Ci amerykanie to głupie świnie, buczą, hałasują i nie znają się na MMA. Reguły są złe, za dużo nie wolno i muszę ciągle uważać. A ja jestem badboy i lubię bić kolanami na glebie.

Wersja autorska

Dzięki za wywiad.

Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2007-02-06 12:03:12

_deadcraft

Wysłana - 06 lutego 2007 12:04    Edytuj Cytuj
hehe ;]

"Tak się wk..wiłem, że poszedłem poćwiczyć moim ulubionym młoteczkiem",
"Mówiłem mu: stary, CroCop ci j**nie i pójdziesz spać" - E.Fedor

[http://youtube.com/results?search_query=pudzian+czyli+koks+po+polsku&search=Search]

szczechur

Wysłana - 06 lutego 2007 12:06    Edytuj Cytuj
czyli jednak Eddie mial dobra taktyke! jeszcze pare minut by pobiegal na okolo i Mirko by przegral przez KO!

a moze Pride specjalnie puscilo Cro-Copa do ufc? zeby pokazal wyzszosc pride i pozniej wrocil do nich?
jak by nie bylo, czekam na kolejny pogrom przeciwnika Mirka, bo wierze ze bedzie w ufc nie do zatrzymania.

dobre Knife

Zmieniony przez - szczechur w dniu 2007-02-06 12:07:53

Luta-livre Wroclaw.

www.luta-livre.prv.pl

Walter87

Wysłana - 06 lutego 2007 12:12    Edytuj Cytuj
20 kwietnia w Manchesterze????

Daria:"..:: DZIEKI::.." :D

delly

Wysłana - 06 lutego 2007 12:16    Edytuj Cytuj
Dzięki za wywiad :)

Fajnie CC wygląda z brzdącem na rękach:
http://www.nokaut.com/docs/vids/post_fight.wmv

Memento mori
Znawca -

Szarek

Wysłana - 06 lutego 2007 12:30    Edytuj Cytuj
szczechur tak właśnie myśle. Crocop dostanie pas, obroni go raz czy dwa, skończy się kontrakt, a wtedy Pride wyłoży większą kasę Genialny plan!

deadcraft wielkie dzięki, sog już nie wejdzie

Pozbądź się strachu i niepewności.
Pomyśl, że najwyżej możesz umrzeć...

Borych

Wysłana - 06 lutego 2007 12:46    Edytuj  Cytuj
Mam wrazenie, ze cale to przejscie CC do UFC to chytry plan Sakakibary, ktory ma na celu uswiadomienie Amerykanom, ze tak naprawde w Oktagonie walcza same patalachy. Stawiam, ze jeszcze w tym roku (po zdobyciu pasa wagi ciezkiej) CC wroci do Japoni. A wowczas na Shockwave 2007 czeka nas walka tytanow FEDOR vs CROCOP 2!!!

...

Joanna B.

Wysłana - 06 lutego 2007 13:25    Edytuj Cytuj
fajny wywiad!
chytry plan sakakibary - buahahahahahaha!!!!!
zabiłeś mnie tym!

QUEBLO

Wysłana - 06 lutego 2007 13:40    Edytuj Cytuj
może i chytry plan tylko nic z niego nie bedzie jak CC wróci na Shockwave do Pride'a i pokona Fiodora...

PS: Dobry wywiad,thanks.

"Chwila która trwa,może być najlepszą z Twoich chwil"

www.pajacyk.pl
www.kundelpolski.pl

Jodan

Wysłana - 06 lutego 2007 13:43    Edytuj Cytuj
Knife ma rację

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wywiad z CroCopem po jego powrocie do Chorwacji

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.