Temat: Treść:
Autor

Wywiad z Alistairem Overeemem

Szpasi

Wysłana - 02 marca 2010 22:26    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

http://www.fight24.pl/wywiad-z-alistairem-overeemem/

Sakuraba pokonał Royca w 90 minut.
Turbo Dymo Man walzył z Gracie 135 minut.
Sakuraba zawstydził TurboDymoMena.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 marca 2010 22:43 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

WiemTo

Wysłana - 02 marca 2010 22:43    Edytuj  Cytuj
Dużo się mówi o twojej masie i o czasie w jakim ją zdobyłeś. Jak to skomentujesz?

Ludzie zawsze będą gadać za plecami. Ciężko trenowałem by dojść do takiej sylwetki. Jednak nie używałem, żadnych dopalaczy czy zastrzyków. Miałem ściśle określony plan treningowy i żywieniowy. To wymagało ogromnego zaangażowania i dyscypliny. Jako półciężki nie ćwiczyłem fitness, ani żadnych ćwiczeń na masę. Teraz zdecydowałem się zostać zawodnikiem wagi ciężkiej i ułożyłem swój trening tak, aby przybrać na wadze.

Czasem się zastanawiam, czy ludzie mówiący takie brednie są tacy głupi, czy po prostu odbiorców uważają za głupców?

Zdejmuje buty, sram w ich łazience i nalewam sobie szklankę wody.
Czuje się komfortowo w domach innych ludzi.

Gulczasss

Wysłana - 02 marca 2010 23:58    Edytuj Cytuj
Dziękuje wam za wsparcie i doping.

I wszystko jasne

Zmieniony przez - Gulczasss w dniu 2010-03-02 23:58:37

Life is short - train hard!

barnabas26

Wysłana - 03 marca 2010 02:16    Edytuj Cytuj
WiemTo zdziwiłbyś się ile osób w takie coś wierzy. Bardzo duża część ludzkości to ludzie naiwni, którzy wierzą we wszystko co im się powie, więc jak jakiś zawodowiec by powiedział, że takie rozmiary osiągnął na samej witaminie C, to wielu w to uwierzy, a dopóki będzie choć garść naiwnych, to zawodnicy będą ściemniać.

Najbardziej mnie bawi paradoks, gdzie ktoś jest przekonany o "czystości" Pudziana(chyba ponad połowa społeczeństwa), a wyzywa od koksów kogoś, kto ma 40 cm w łapie. Wbrew pozorom takich nie brakuje.

Zmieniony przez - barnabas26 w dniu 2010-03-03 02:17:01

Ignatus

Wysłana - 03 marca 2010 07:17    Edytuj Cytuj
Dokładnie :]Ludzie mają małą wiedzę i skrajną naiwność.. Ostatnio nawet spotkałem sie z niezwykle ciekawą opinią że Ci "średni" (czyli tak 40-45 w bicku orientacyjnie) biorą sterydy a Ci najwięksi nic nie biorą bo to profesjonaliści-nawet nie pytajcie mnie skąd takie rozumowanie, ale powiedziala to pewna osoba po rozmowie ze jednym miśkiem i ślepo w to uwierzyła :] I to sprzeczanie sie że taki np R.Coleman jest czysty i jedzie na kreatynie;p

TSEL

Wysłana - 03 marca 2010 08:28    Edytuj Cytuj
Popieram Panowie! Takie gadki zawodowych sportowców są po prostu ŚMIESZNE!!! To prawda, że duża część społeczeństwa w to uwierzy, ale bez przesady, żeby takie kity cisnąć
Heh, kiedyś był odcinek jak Pudzian był u Wojewódzkiego i go Wojewódzki spytał, co ma zrobić żeby wyglądać tak jak on. Pudzian mu powiedział : genetyka, dobry plan treningowy, odżywki i dieta (coś w tym sytlu) ,myślałem, że z krzesła spadne.
Wkurza mnie tez ogólnie hipokryzja u sportowców (szczególnie tych z czołówki), że jadą po innych, że biorą a sami niby są czyści. Przykład z ostatnich czasów - Kowalczyk (zanzaczam, że ją szanują jako sportowca i podziwiam), zrobiła aferę o te leki na astme, a nie wierze (może się mylę), że ona podczas okresu przygotowawczego nie wspomga się tez jakimiś pół-legalnymi substancjami.
Jak chcesz być na szczycie w sporcie indywidualnym to w 99% trzeba brać, tak to jest.

enediktal

Wysłana - 03 marca 2010 08:41    Edytuj Cytuj
Wszystko przez to, że doping jest nielegalny. Sportowcy są hipokrytami, bo muszą.

"It's faster than f***ing shit" (c) Bruce Buffer

Showcase

Wysłana - 03 marca 2010 09:14    Edytuj Cytuj
A co maja ****a powiedzieć ? TAK WALE KOKS AZ FURCZY ? i co stracić sponsorów i zyskać więcej przeciwników ? weźcie się zastanówcie ****a nad czym wy dyskutujecie, jak w tych czasach nawet Otylia wali koks...

adambs2

Wysłana - 03 marca 2010 10:50    Edytuj Cytuj
Dana White nawet wali koksy, to normalne, poza tym faktycznie, wielu fighterów i dziennikarzy mówili że Ali koksuje (i to ostro), sam przecież nie może się przyznac, postawcie się w jego sytuacji. Naiwne też jest to, że ludzie patrzą na niego i widzą koksa, bo jest wyrzeźbiony, mimo iż np. Josh Barnett zaliczył wpadkę i to nie raz :D

raKhu1

Wysłana - 03 marca 2010 11:10    Edytuj Cytuj
Ludzie ogarnijcie sie, w zawodowym sporcie każdy ma doczynienia z dopingiem, jedni więcej drudzy mniej. Jednak ŻADEN z nich nie przyzna sie do tego publicznie, bo po prostu nie mogą a przyczyn jest wiele. Showcase popieram...

Także sie tak nie szokujcie że taki Pudzian czy Overeem mówią że osiągneli to dzięki diecie, treningu, suplach, regeneracji, genetyce - bo właśnie dzięki temu to osiągneli, a ostatniego czynnika w publicznej wypowiedzi czyli koksu nie dorzucą to chyba oczywiste

What can change the nature of a man?
Specjalista -

Gulczasss

Wysłana - 03 marca 2010 15:08    Edytuj Cytuj
TSEL - Justyna kiedys miala przypal z dopingiem i zawieszenie na jakis czas

Life is short - train hard!

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wywiad z Alistairem Overeemem

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.