SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wysoko proteinowe kopce kreta

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1041

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 238 dni Przeczytanych tematów 13648
http://www.sfd.pl/art/Fitkuchnia/Wysoko_proteinowe_kopce_kreta-a1646.html
A może zamiast tradycyjnego mazurka w święta - wysokobiałkowy kopiec kreta????
3
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 608 Napisanych postów 2410 Wiek 29 lat Na forum 352 dni Przeczytanych tematów 37366
z checia bym zrobil ale poklocilem sie z fasola w ciastach. wiecznie wychodzi tak mokre ze nic sie z tym nie ds zrobic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 13951 Napisanych postów 233655 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1083424
wygląda klasa jak zawsze
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 569 Napisanych postów 1674 Wiek 30 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 212188
A ta czerwona fasola z puszki co nam tutaj daje szefowa ?
1

"Zasady..." - To one czynią nas ludzmi...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 238 dni Przeczytanych tematów 13648
czellista
z checia bym zrobil ale poklocilem sie z fasola w ciastach. wiecznie wychodzi tak mokre ze nic sie z tym nie ds zrobic

No chyba żartujesz??? a dobrze ja płuczesz i odsączasz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 238 dni Przeczytanych tematów 13648
Amg27
A ta czerwona fasola z puszki co nam tutaj daje szefowa ?

Zastępuje mąkę :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 608 Napisanych postów 2410 Wiek 29 lat Na forum 352 dni Przeczytanych tematów 37366
makrosięzgadza
czellista
z checia bym zrobil ale poklocilem sie z fasola w ciastach. wiecznie wychodzi tak mokre ze nic sie z tym nie ds zrobic

No chyba żartujesz??? a dobrze ja płuczesz i odsączasz?


no wlasnie tak. wiele jest opcji na ciasto z fasola, kazde wychodzi mi tak mokre ze odechciewa sie jesc. nie wiem dlaczego, moze nastepnym razem sprobuje dodac odrobine maki ryzowej albo kokosowej to moze zagesci, ale gume ksantonowa.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5253 Napisanych postów 4530 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 236062
już widziałem przepis wcześniej zdecydowanie będzie trzeba go wykorzystać tym bardziej, że kopiec uwielbiam
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 238 dni Przeczytanych tematów 13648
a co powiesz na to?





Zmieniony przez - makrosięzgadza w dniu 2018-03-29 21:57:31
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5253 Napisanych postów 4530 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 236062
wiedziałem, po prostu wiedziałem, że wchodzenie na forum przed spaniem to będzie błąd, ta hmm szarlotka (?) będzie mi się śnić teraz idę z podkulonym ogonem zjeść swoje twarogowe ptasie mleczko próbując zapomnieć o tym co tutaj widziałem teraz wygląda w sumie bardzo podobnie do ciasta jakie moja mama robiła dawno temu, nazywał się chyba jabłecznik z pianką albo jabłecznik z kruszonką
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika Moderator
Ekspert
Szacuny 326 Napisanych postów 370 Wiek 36 lat Na forum 238 dni Przeczytanych tematów 13648
DJ_DoDo
wiedziałem, po prostu wiedziałem, że wchodzenie na forum przed spaniem to będzie błąd, ta hmm szarlotka (?) będzie mi się śnić teraz idę z podkulonym ogonem zjeść swoje twarogowe ptasie mleczko próbując zapomnieć o tym co tutaj widziałem teraz wygląda w sumie bardzo podobnie do ciasta jakie moja mama robiła dawno temu, nazywał się chyba jabłecznik z pianką albo jabłecznik z kruszonką

Bez glutenu. Bez cukru a słodziutki . 18 cm tortownica tylko 1560 kcal ....da się ???? ;)
2
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Legalne bounty