Wiem,ze glupie pytanie ale interesuje mnie to czy jak wczoraj wyrwalem sobie zeba i mam dosc mocno pocharatane dziaslo to czy moge wypic wódki<raczej w duzej ilosci,umowilem sie juz na nia tydzien temu ale jak bedzie trzeba to odwolam> Czy mi nie wypali dziasla,czy pozniej nie bedzie gorzej bolalo? Prosze o potraktowanie tematu powaznie.
hhehe dziąsła ci nie wypali, jak masz zagojone to możesz chlać (oczywiście nie namawiam cie do chlania, co by mój post nie poszedł do zsypu) wóda ma to do siebie, że rozrzedza krew i poszerza naczynia krwionośne, tak więc jakbyś miał jakąś otwartą ranę to by się lało z ciebie jak ze szlachtowanego prosiaka
1141859105000
shnosnas
Wysłana - 09 marca 2006 00:37
paganini: głupoty gadasz. Nie rozszerza aż tak, żeby się krew lała. Sam byłem pociety swego czasu, będąc mocno nawalonym (dobrze ponad dwa promile) i wszystko dało sie zatamować.
shnosnas - to proste, byłes tak nawalony, że nie zwróciłeś na to uwagi, że się leje jak ze szlachtowanego prosiaka hehe
1141891805000
jakryc ZASŁUŻONY
Wysłana - 09 marca 2006 20:33
Rafi1980 - panuj nad tym, co piszesz. jesteś na celowniku.
Specjalista -
1141932829000
Rafi1980
Wysłana - 09 marca 2006 23:06
przecez nikomu nie ublizylem,nikogo nie obrazilem,nie strasz mnie wiec,ze co,przeklenlem sobie? gorsze rzeczy ludzie wypisuja w roznych postach,bylem pijany ,napisalem tekst w stylu pijackim,ktory ciezko bylo odczytac i nic wiecej,zluzuj wiec z tymi grozbami