Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Wyrównanie bicepsów.

MajsterPro

Wysłana - 30 sierpnia 2010 22:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Jak w temacie. Chyba od zawsze mam z tym problem. Lewy biceps jest o 1 cm mniejszy od prawego. Próbowałem go wyrównać i już ponad 3 miechy na lewy biceps przy kazdej seri daje 4-5 powtórzeń wiecej. W pewnym momencie juz sie zniwelowało do 0,5cm ale teraz znow jest 1cm roznicy. Prosze o porady jak to wyrównać, może zamiast wiekszej ilosci powtorzen dorzucic jedna serie tylko na lewego bicepsa? albo jeden dzien w tygodniu dodatkowo cwiczyc na lewego bicka? Z gory dzieki za odpowiedzi.

ps. jestem prawo ręczny.

1.Masa 2.Siła 3.Szybkość 4.Rzeźba 5.Wytrzymałość 6.Brak kontuzji 7.Kondycja psychiczna

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 30 sierpnia 2010 23:09 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Ballomus

Wysłana - 30 sierpnia 2010 23:09    Edytuj Cytuj
Nie, nie dodawaj ani serii ani powtorzen na lewego bicepsa.

Rozpocznij trening od uginania sztangi podchwytem. I tutaj uwaga: pilnuj, by prawa strona nie pracowala mocniej niz lewa, inaczej dysproporcja jeszcze sie poglebi. Nastepne cwiczenia wykonuj z hantlami - dobierz ciezar do slabszej reki i zaczynaj cwiczenie od slabszej reki. Proponuje uginanie hantli chwytem mlotkowym i uginanie hantli podchwytem na modlitewniku.

Poza tym nikt z nas nie jest idealnie symetryczny i roznica jednego centymetra nie jest az tak bardzo duza.
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wyrównanie bicepsów.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.