Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 8822 razy
słowa kluczowe: wyprawa  robinson 
Autor

Wyprawa Robinson

wolf1948

Wysłana - 04 listopada 2004 22:59    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Co o niej sądzicie???

Szkoła óczy i wyhowóje

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 listopada 2004 13:17 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Man - Scorch

CENA: 99.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 379.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MEGAZIEL

Wysłana - 06 listopada 2004 13:17    Edytuj Cytuj
jedno wielkie sranie w banie!!! dobrali ludzi tak zeby sie duzo klucili i mowili przed kamera jak to stefan powiedzial ze andzia jest glupia bo nie umyla naczyn po jedzeniu

Życie jest po to by z niego kożystać.

wolf1948

Wysłana - 06 listopada 2004 16:58    Edytuj Cytuj
A mnie ostatnio to wciągneło .Niby nie mieli pasty do zebów ,ale zeby mają od zawsze białe.Jest kilka podobnych nagięc ale ja ostatnio zaczęłem to ogladac.

Szkoła óczy i wyhowóje

MEGAZIEL

Wysłana - 06 listopada 2004 20:08    Edytuj Cytuj
no to jest wciagajace bo takie ma byc. W przeciwnym razie nie oplacaloby sie wyslylac tych ludzi na drugi konec swiata. Ludzie to ogladaja a oni maja kase z reklam. Przyklad tych zebow sam widzisz jaka to komercha- jak by mieli brudne zeby to ludzie by to uznali za wstretne i by nie ogladali

Życie jest po to by z niego kożystać.

wolf1948

Wysłana - 07 listopada 2004 00:28    Edytuj Cytuj
i jeszcze tak do tych nagięć.Skąd Marcin(jeden z uczestników gry dla nie wtajemniczonych) miał zel do włosów?Ogladałem jeszcze ostatni odcinek,a tam grają w jakies kapsle..niby kapsle wyrzuciło morze...Tez wydawało mi sie podejrzane ze Marcin wchodził na 25 metrową palme po kokosy.Myslicie ze realizatorzy pozwoliliby mu tak wchodzic bez zabezpieczen?Ja tych zabezpieczen nie widziałem ale musiały byc napewno.Gdyby spadł i sie zabił to TVN miałby bardzo duze kłopoty.i medycy napewno nie pomogli...Jednym słowem bardzo wciagajaca choc durna komercha.Jak taka brazyliska telenowela.Ale mnie to wciągneło....

Szkoła óczy i wyhowóje

SFD

Wysłana - 07 listopada 2004 23:39    Edytuj Cytuj
Ja też to oglądam i szkoda, że Marcin wyleciał ;P

A tak wogóle to ciekawe jak tam naprawdę jest :) może zatonął jakiś statek i morze wyrzuciło na brzeg kapsle i żel do włosów :D

wolf1948

Wysłana - 10 listopada 2004 16:34    Edytuj Cytuj
wczoraj odpadł Witek...Ja mysle ze dobrze sie stało , bo takiego programu nie moze wygrac człowiek który nie potrafi przybic gwozdzia.....

Szkoła óczy i wyhowóje

Tribbiani

Wysłana - 11 listopada 2004 18:40    Edytuj Cytuj
Denerwujace jest to, jak bardzo realizatorzy wplywaja na przebieg wydarzen. Np. Ta gra, ktora miala sie rozegrac miedzy Lidka i Witkiem, nie wydaje mi sie zeby gra w scrable byla przypadkiem. Chwieli zeby przegral. Zasady zmieniaja sie jak w kalejdoskopie, zaleznie od efektu jaki rezyser chce osiagnac.

Gdyby ludzie sie tam nie klucili, to nikt by tego nie ogladal.

Mi sie bardzo podobaja tamtejsze krajobrazy Wyspy na prawde przepiekne.

Pozdrawiam

"Granice imperium to groby jego żołnierzy"

Jacek L.

Wysłana - 27 listopada 2004 17:00    Edytuj Cytuj
Cześć! Drugie cześć do Tribbianiego
Postanowiłem obejżeć wszystkie odcinki "Robinsona" zanim rozpoczęła się jeszcze emisja. W zasadzie tylko z jednego powodu, a mianowcie jakie będą relacje międzyludzkie w tak specyficznej sytuacji izolacji oraz jak będzie działała ich "psycha" (no i oczywiście zobaczyć egzotyczną przyrodę).

No i cóż można powiedzieć, te młode panienki co już wyleciały to całkowite dno (oprócz ciała ), kłótliwe i toksyczne do granic możliwości z powodu m.in. niemania kosmetyków i pasty do zębów. Kilka dni "surwiwalu" i już płacz.
Generalnie można się spodziewać po takich imprezach, że ludzie będą skakać sobie do gardeł, i tak oczywiście jest. Ale jedna rzecz mnie trochę zaskoczyła: reakcje ludzi na głód!!! Teraz większość z nich (a ta miss polonia na pewno) za żarcie zrobiliby wszystko!!

Tribbiani

Wysłana - 27 listopada 2004 17:09    Edytuj Cytuj
Hej Jacek

Rzeczywiscie, jest to niezly material dla socjologow.

Pozdrawiam

"Granice imperium to groby jego żołnierzy"

portter

Wysłana - 30 listopada 2004 08:09    Edytuj Cytuj
Ogladalem odcinki w zeszlym tygodniu i wczorajszy, mam nadzieje ze wygra to Kasia i utrze nosa pozostalym. Nie dosc ze bardzo ladna to przy tym mila i waleczna jak lwica.
Ta trojka to koleczko wzajemnej adoracji, gdzie wzajemnie sie nakrecaja przeciwko Kasi, jak mozna byc tak zlosliwym i falszywym.
A jak widze ta stara wywloke - Lidke to mnie szlag trafia, ****a doszla tak daleko, bo jest beznadziejna i nikt nie czuje z jej strony zagrozenia.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wyprawa Robinson

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.