SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Wyniki przed oraz wyniki pod koniec, co teraz ?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 825

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 30 Wiek 29 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2996
Witam serdecznie.

1. WIEK: 28
2. WAGA: 92
3. WZROST: 187
4. WYMIARY: Zawsze za małe
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3
6. DIETA: 3200 kcal
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: BRAK
8. TRENING: 4 razy w tygodniu, split, wolne ciężary
9. CEL CYKLU: najpierw masa, później masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: brak
11. POZIOM BF%: ~18
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Mezomorfik
13. STAN ZDROWIA: tfu tfu... doskonały
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: czupryna aż miło
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2055 kcal (wg. wzoru H-B)
16. WYNIKI SIŁOWE: szkoda stawów, poniższymi cieżarami macham ostatnią serię (6 powtórzeń)
-klata: 110
-martwy ciąg: 140
-przysiad: 120

Wyniki badań przed cyklem:
WOLNY TESTOSTERON: 22.59 pg/ml [Norma: 1 - 28.28]
ESTRADIOL E2: 85.17 pmol/l [Norma: 41.4 - 159]
PROLAKTYNA PRL 273.8 uIU/ml [Norma: 86 - 324]
TST 33.98 nmol/l [8.64 - 29]

ESTRADIOL E2: 550.7 pmol/l [Norma: 41.4 - 159]
PROLAKTYNA PRL 455.4 uIU/ml [Norma: 86 - 324]
TST >52.05 nmol/l [8.64 - 29]

Cykl:
1-4 Propionat 100 mg e2d
1-9 Propionat 150 mg e2d

Jestem w siódmym tygodniu cyklu, zostały jeszcze dwa. W polowie cyklu zwiększyłem dawkę testosteronu, bo słabo go czułem, po korekcie wszystko pięknie. Niestety wywaliło mi estradiol ( co ciekawe żadnych problemów z libido, czy samopoczuciem)

Chciałbym się przygotować do odbloku, a więc jeżeli dobrze rozumiem, doprowadzić estradiol do widełek. Do dyspozycji mam Symex, od dziś biorę pół tabletki co drugi dzień, po dwóch tygodniach robię badania, jeżeli estradiol wróci do widełek wbijam HCG 2500 ui i po trzech dniach następne 2500 ui, następnie po trzech dniach zaczynam brać Clomid.

Proszę mi powiedzieć, czy dobrze to zrozumiałem, a jeżeli nie to liczę na sugestie.

Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 409 Napisanych postów 1214 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 33374
Wszystko ok ale hcg dałbym 4x 2500j
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7228 Napisanych postów 60321 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 500479
Widać nie jesteś wrażliwiec na estro. HCG strzel 2-3viale, później clo.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14690 Napisanych postów 235675 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1137460
za mało tego exe
cykl za krótki trochę
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 30 Wiek 29 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2996
Za mało, w sensie za krótko? Czy za mało, w sensie za mała dawka ?



Zmieniony przez - wojtiwojti w dniu 2018-03-13 20:50:51

Zmieniony przez - wojtiwojti w dniu 2018-03-13 20:52:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14690 Napisanych postów 235675 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1137460
za mala dawka nie zbijesz e2 taka dawką , daj 4-5 dni po tabsie na początek później zejdziesz z dawki i spr badaniami

sprawa 2 ten cykl spokojnie mogłeś leciec 12-15 tyg
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 30 Wiek 29 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2996
Taki miałem zamiar, natomiast wyskoczył mi wylot do Anglii na dwa miesiące i bede miał tam ograniczony dostęp do środków, badań itp. więc wolę się odblokować i po powrocie wejść na długi estr + jeszcze jeden środek. Ten cykl, był moim pierwszym, traktowałem go jako 'cykl próbny', ale i tak muszę powiedzieć że jestem zadowolony.

Pójdę za Twoją radą i dam przez pierwsze 5 dni po tabletce, później zejdę na pół dziennie i badania.

Dziękuję za opinie. Pozdrawiam
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy prop