Yo! Biorę się za układanie proporcji do diety CKD są one dobre??? Białko 170 g Tłuszcz 160 g Węgle 20 g 2200 kcal Jeżeli są złe, to czy mógłby mi ktoś zrobić prawidłowe tylko wyliczenia?
A no zapomniałem, mam 17 lat no właściwie 18, warzę aktualnie ok. 85 kg, stosowałem dietę redukcyjną, schudłem 10 kg, w planach mam jeszcze ze 15, stosując ckd nie będę chodził na siłke, jedynie aeroby w postaci biegania rano, no i jak to w wakacje rowerek, basen itp. itd.
Też mi się tak wydaje, ale wolałem się upewnić:-] A i od razu pytanko, bo w tej diecie chodzi o wejście w stan ketenozy ( sorry jeżeli przekręciłem ) można jakoś sprawdzić, czy jest się w tym stanie??? Słyszałem coś o jakichś paskach, no i pytanko, bo podobno występują problemy z załatwianiem się, jak temu zapobiedz, jakie potrawy zawierają dużo błonnika, albo może jakiś zastępczy?
Nawet niezle wyliczenia z tym ze z warzyw mozesz jesc okolo 100gram ww. Co do chodzenia na silownie, to bym polecal trening "act", ale jak chcesz. Aeroby mysle 5,6x w tygodniu po 40 minut. Tak sa paski do sprawdzenia czy jest sie w stanie ketozy, ale nie potrzebna ci ketoza zeby palic tluszcz, paskow nie kupuj sprawdzaj po moczu , jak bedzie cholernie zolty to ok i duzo wody pij, a i jeszcze slyszalem ze jakies uczucie w ustach jakby sie mialo metal w ustach...
1086815418000
Roni_IFK
Wysłana - 09 czerwca 2004 23:29
A ty byłeś na tej diecie, bo chyba widziałem kiedyś twój post na ten temat
znaczy sie 100g to dopiero po 14 dniach,ale rozklad jak najlepszy tylko obserwoj organizm jak juz odejdzie woda to zobacz jak schodzi tluszcz,jesli waga ponad 1 kg na tydzien to zwieksz o 100-200kcal a jesli waga schodzi woln to dodaj 100-200kcal
Co za 100 g po 14 dniach??? CZy ty wogóle stosowałeś tą dietę, na niej 3 kg jest uznawane za norme, to nie jest dieta reduckyjna gdzie 1 kg uznaje się jeszcze za " bezpieczny " spadek.