Otoz mam ostatnio od jakiegos czasu taki problem.Odkad mam stalke i bolda dosyc duzo czasu spedzam przed kompem.I chcialem sie spytac czy to normalne ze od zbyt dlugiego siedzenia moze sie zrobic wylew do oka ? Macie podobne dolegliwosci nieraz ? Chodzi mi o to ze w prawym oku co jakis czas dookola zrenicy mam zaczerwienione oko i to czasem dosyc intensywnie,do tego stopnia ze oko wyglada jakbym dostal ciosa w twarz.Razem z zaczerwienieniem pojawia sie jakby pogorszenie ostrosci wzroku w tym oku i lekki pulsujacy bol.Co mam czynic ? Isc z tym do okulisty ? Zrobic sobie przerwe z kompem ? I co to moze byc ? Jakies zapalenie ? Dodam ze robi mi sie to regularnie gdzies od 2 miesiecy !
Przekrwienie znika ale po kilku dniach znowu sie pojawia i nawet jak ok. 5 dni nie siedzialem przed kompem to oko te mnie pobolewalo i swedzialo.Czy to moze byc cós powaznego ? Nie ukrywam ze boje sie lekarzy i mam nieraz paranoidalne najgorsze mysli ze mi oko amputuja itp. 
Pozdrawiam.
****** Doradca w dziale Doping ******
Przekrwienie znika ale po kilku dniach znowu sie pojawia i nawet jak ok. 5 dni nie siedzialem przed kompem to oko te mnie pobolewalo i swedzialo.Czy to moze byc cós powaznego ? Nie ukrywam ze boje sie lekarzy i mam nieraz paranoidalne najgorsze mysli ze mi oko amputuja itp. 
Pozdrawiam.
****** Doradca w dziale Doping ******
Pozdrawiam.

Moderator dzialu Combat / Samoobrona