Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 82 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
Wyciągniecie śruby z kostki. 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: wyci gniecie śruby kostki
Autor "Wyciągniecie śruby z kostki."   

opoguru12
 Wysłana - 8 luty 2010 22:20        | zgłoś naruszenie regulaminu

Zaczne od tego ,że 23 sierpnia 2009r. złamałem kostke przyśrodkową podudzia prawego z przemieszczeniem. Miałem operacyjnie nastawianą tą kostke i lekarze włożyli mi tam śrube. 6 kwietnia jade do lekarza umówić się na termin wyciągniecia tej śruby . I moje pytanie brzmi:Jak to jest po wyciagnieciu takiej śruby,czy bede miał znów gips?

przyznaj SOG'a

koxek
 Wysłana - 8 luty 2010 22:29       [zgłoszenie]

Nie jestem specjalista, ale chyba raczej tak :/ moze sie myle.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wyciągniecie śruby z kostki.

<< Problemy z żołądkiem / Kat A a stulejka >>

Podobne: chyba skrecenie kostki | Opuchlizna kostki | Po skręceniu kostki - rehabilitacja | Skręcenie kostki | Ból w srodkowej czesci kostki | Złamanie kostki bocznej

Warto przeczytać: wielkość paczki | jakie odżywki najlepiej kupic | VITAFIT WPC PROTEIN PLUS 80% | no shothun storm | miarka hi tec whey mass gain | specyfiki | białko łowieckie | zmotywowana | jaka jest nalepsza odzywka na msse | zmotywowana poczatkujaca | Trening na mase do poprawy | tamxifen | białka czy gainer? | działanie whey protein complex | JAKI MATERIAL NA SZCZĘKE | trenadrol masadrol | spalacze na masi | mostek zapaśniczy | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL