Witam! Postanowiłem napisać temat odnośnie wzrostu(, no może bardziej tego jak urosnąć) poniważ sam znalazłem dojść dużo tych artykułów więc nie było problemem poskładać to w całość i wysłać na forum.
Jeszcze chciałem dodać wszystkim tym którzy niewierzą w historyjki że można urosnąć dzięki ćwiczenią na wzrost. Adam Małysz urusł z 168cm do 170cm dzięki masarzą itd. Mówili w TVN ostatnio...
Nie bede zakładał nowego topicu zeby nie zaśmiecać. Mialem kiedys zlamany lewy nadgarstek z przemieszczeniem i od jakiegos czasu (chyba jakoś upadłem nie dawno) cos sie porobilo nieciekawego i mnie boli, nie moge nawet hantelek podnoscic ani podciagac sie na drążku podchwytem, a wiec pojde do lekarza i jesli zrobia mi zdiecie to czy bede mogl dac to samo zdiecie lekarzowi ( zeby ocenił wiek kostny. Czy to ze mialem ten nadgarstek zlamany nie bedzie przeszkadzalo w tym aby ocenic wiek kostny. Dodam ze z tym nadgarstkiem bylo tak ze pojechalem na ostry dyzur wsadzili mi w gips nie stwierdzając złamania z przemieszczeniem dopiero na kontroli lekarz sie załapał i musieli mi łamac reke na nowo.
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
1131745487000
MAXIM2
Wysłana - 12 kwietnia 2006 11:21
JAKOŚ NIE MOGE WYSŁAC NOWEGO TEMATU I SPRÓBUJE TUTAJ Trenuje 10 miechów podnoszenie cieżarów i niewiem czy urosne. Czytałem na ten temat b. wiele, ale czuje pewien niedosyt. Mam 16 lat i 176, 5 cm wzrostu jeszcze z 10 cm by sie przydało. Na treningach robie klasyczne podnoszenie ciezrów (podrzut, rwanie, przysiady z przodu i martey ciąg) używam do tego celu ciezarów w granicach 70 kg. (mało, ale chdze tam tylko po to by móc za darmo potrenowac kulturystyke) :P Mój tata ma 183 a mama ok. 168. PROSZE O ODPOWIEDZ DOSWIADCZONEJ OSOBY <najlepiej lekarza> z góry WIELKIE THX
1144833703000
Gumis-86
Wysłana - 12 kwietnia 2006 11:50
Fajne. Masz soga!
... Top Mass TEAM :) ... ,, Jak Boli To Rośnie "
1144835454000
sakmajdik
Wysłana - 14 kwietnia 2006 14:14
MAXIM2 genów nie oszukasz, ile masz urosnąć tyle urośniesz pozdr
szkoda tylko, że w istocie nie ma tematów w których można by rzeczywiście przeczytać jaka suplementacja bedzie dobra
tak poza, to świetne sorry, że odświeżyłem
do 1 Lipca 2010.
1265046289000
Blaskowicz
Wysłana - 01 lutego 2010 23:38
szkoda tylko, że w istocie nie ma tematów w których można by rzeczywiście przeczytać jaka suplementacja bedzie dobra poza tym, że niepotrzebnie odświeżyłeś to raz(ale wspomniałeś o tym). Po dwa- nie ma żadnej suplementacji na wzrost.
Zmieniony przez - Blaskowicz w dniu 2010-02-01 23:39:45