Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 28849 razy
Ankieta
bedę lub stosuje 1-AD
6,89% (35)
bedę lub stosuję 1-T
6,10% (31)
bedę lub stosuję 4-AD
3,15% (16)
bedę lub stosuję 1,4 andro
2,17% (11)
bedę lub stosuję One / One +
3,74% (19)
łaczę 1-ad + 4-ad
3,74% (19)
łączę 1-t + 1,4 andro
2,17% (11)
nie zaśmiecam organizmu
72,05% (366)
Autor

Wszystko o prohormonach.

Ronin ZASŁUŻONY

Wysłana - 03 maja 2003 22:35    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez MaTEO z działu 'Suplementacja'.

Sprawdź swoje BMI

A oto kilka podstawowych informacji odnośnie pro-hormonów i ich stosowania

Cykle przy wykorzystaniu pro-hormonów nie powinny być dłuższe niż 8-10 tygodni
a odstępy między nim powinny być dłuższe niż trwał cykl.

Przy ich stosowaniu polecane są środki takie jak Chrystian oraz Saw palmetto , które
w jakimś stopniu przyczyniają się do zminimalizowania skutków ubocznych
Od ostatniego tygodnia wskazane jest przyjmowanie z prostszych środków tribulusa , zma
w celu wznowienia własnej produkcji testosteronu , a z bardziej zawansowanych 6-oxo.

Zaproponuję trzy cykle zaczynając od najtańszego a zarazem jednego z bardziej wydajnych

I oparty na dwóch najbardziej anabolicznych pro-hormonach dostępnych legalnie

1- AD (1-androstene-3beta, 17beta-diol) koszt 60 kps po 100 mg ok. 30 $
4 –AD (4-androsten-3,17-diol) koszt 60 kps po 250 mg ok. 30 $

1-4 tydzień 400-600 mg 1AD + 750 – 1000 mg 4 AD1
w zależności od posiadanych finansów dawki mogę być wyższe
podałem przedział od min efektywnego. Cykl może być przedłużony do
6 tygodni. Szacunkowy koszt to ok. 140 $ na same ph , nie licząc dodatków
o których wspomniałem powyżej.

II zestaw oparty jest na trzech środkach. Dobry cekl za solidną czystą mase mięsniowa
Boldione (1,4 androstadienedione ) działa tak jak steryd Boldenone , powoduje przyrost suchej masy mięsniowej 60 kps po 100 mg koszt 36 $
3-alpha (5-alpha-androstane-3alpha, 17beta diol) konwertuje do dihydrotestosterone , który jest kilka razy bardziej anaboliczny od testosteronu , daje dużą siłę , wpływa na definicję mięsnia, twardość 60 kps po 50 mg 35 $
1-T (5a-androst-1-ene-3-one,17b-ol) no to już samo przez się wiadomo że ma działć tak jak testosterone . 90 kps po 25 mg 42 $
Razem na cykl w granicach 250 -350 $
Moja propozycja połączenia tych środków jest następująca

1-T ( tu zależnie jaką postać przyjmujemy, ja preferuję kapsułki żelowe po 25 mg , ze względu na swoją dużą przyswajalność bierze się mniej środka)

1- 2 tydzień 1-T 3 * 50 mg , Boldione 2 * 200 mg
3- 4 tydzień 1-T 3 * 50 mg , Boldione 3 * 200 mg
5- 6 tydzień Boldione 3 * 200 mg , 3-Alpha 3 * 50 mg
7 tydzień 3-Alpha 2 * 100 mg

Do tego cyklu można dodać jeszcze jakieś środki na spalanie tkanki tłuszczowej i mamy super cykl na wycinkę. Może być stara ECA lub Gugle + MM4.
Nie piszę takich podstawach jakie trzeba uwzględnić : dobra dieta, białko, aminokwasy itp. bo to podstawy.

Zaznaczam że są to tylko moje propozycje , nie biorę odpowiedzialności za szkody jakie te środki mogą uczynić.

Następny zestawik już za lada chwila. Czekam także na wasze propozycje.

członek-mafia.suple.hardcor.pl
"Dla zdrowia najlepszą aktywnością są pompowanie mięśni i dźwiganie ćiężarów"

członek.mafia.hardcor.pl
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 maja 2003 00:12 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Redrum

Wysłana - 04 maja 2003 00:12    Edytuj  Cytuj
.. łap sog'a ... to powinno co po niektórym troche rozjaśnić w temacie ...

... ciekawe szczególnie jest druga opcja .. nie wiem czy sie nie skuszę ... tylko trzeba by troche poczekać bo ostatni cykl skonczyłem jakieś 3 tygodnie temu ...

.. a tak BTW a'propo TT .. czy miales juz moze przyjemność stosować Vitrix z Nutrex'a .. według producenta ma Saponins'u na poziomie 80% plus dodatkowe bajery ....

Dojlidy

Wysłana - 04 maja 2003 02:01    Edytuj Cytuj
A co się dzieje z wątrobą po takim cyklu prohormonowym. Przecież to są tabletki.

Bez Kasy Nie Ma Masy

Every Action Has A Consequence.

Ronin ZASŁUŻONY

Wysłana - 04 maja 2003 06:05    Edytuj Cytuj
Tego środka opartego na TT nie uzywałem, ale w większości napotykam na swojej drodze bardzo pochlebne opinie o preparacie Fuzu. Tam podany skad jednej kapsułki to 450 mg i to jest skłąd czystego saponin.
Odnośnie wątroby to ja brałem jakieś 2 miesiące temu 1-t przez 4 tygodnie
i badania były ok.

członek.mafia.hardcor.pl
Znawca -

psylo

Wysłana - 04 maja 2003 08:20    Edytuj Cytuj
Fajny artykul...masz sog`a.

WILLHELM

Wysłana - 04 maja 2003 08:47    Edytuj Cytuj
Wlasnie tego potrzebowalem, masz SOG-a!!

To, że przyszło nam żyć w Wieku Niepokoju, jest w głównej mierze wynikiem prób sprostania dzisiejszym wyzwaniom za pomocą wczorajszych narzędzi. - Marshall McLuhan

Ronin ZASŁUŻONY

Wysłana - 04 maja 2003 09:25    Edytuj Cytuj
dodam tylko że Saw palmetto to skromny wydatek ok 20 $ za 240 kps. Co przy dawkowaniu 2 dziennie starcza na 4 miesiące.
I nie wpadnijcie na pomysł by 3-alfa brać szybciej przez co dłuzej w połączeniu z 1-t bo mogą potegować się skutki uboczne

Zmieniony przez - Ronin w dniu 2003-05-04 09:26:42

członek.mafia.hardcor.pl
Znawca -

VLAD.IV ZASŁUŻONY

Wysłana - 04 maja 2003 09:50    Edytuj Cytuj
Soga dałem wcześniej... ja sobie już rozpisałem i zgodnie z obietnicą piszę dawki i sposób brania....:
1/500mg norandrodiol 300mg boldione
2/500mg norandrodiol 300mg boldione
3/500mg norandrodiol 300mg boldione
4/500mg norandrodiol 300mg boldione
5/500mg norandrodiol 300mg boldione
6/500mg norandrodiol 200mg 5AA
7/200mg 5AA
Do tego w połowie cyklu AromaZap...Albo M... mam oba i jescze nie wiem... i tradycyjnie w 6 tygodniu wrzucam TT i ZMA.... Mam jeszcze 2 opakowania 1-AD .. ale zostawię na następny cykl bo tutaj wrzucać coś jescze to już lekkie przegięcie...

Specjalista -

VLAD.IV ZASŁUŻONY

Wysłana - 04 maja 2003 10:00    Edytuj Cytuj
A i oczywiście saw palmetto przez cały cykl, bo z tym 5AA to lepiej uważać..

Specjalista -

Zwierz

Wysłana - 04 maja 2003 12:21    Edytuj Cytuj
Rewelacje sog i podwieszam:)

Pozdrawiam
Wasz don Zwierz

Jeżeli moja wypowiedż Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!

Moderator Działu Suplementacja

Pozdrawiam
Wasz don Zwierz

Jeżeli moja wypowiedż Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na [http://www.pajacyk.pl] i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!

Moderator Działu Suplementacja

Seewy SKF Dwunastka KRK

Wysłana - 04 maja 2003 12:24    Edytuj Cytuj
Super... Sogi leca do Ronina i Vlad'a (jak wejdzie).

Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "TRENING"
----------------------------
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -

Odpowiedzi jest na 75 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wszystko o prohormonach.

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.