KoY -> łapaj soga, ale Fajnie by bylo jakby inni powrzucali zdjecia swoich Supli. Oczywiscie w wiekszych ilosciach - sa na forum przeciez jacys maniacy
Panowie jestem pod wrażeniem tyle supli to widziałem tylko w sklepie . Fajnie to wygląda
"Sens życia,to nie zwykła, szara egzystencja, przetrwanie, ale parcie do przodu, windowanie się do góry, osiąganie czegoś, zdobywanie
1169144804000
ilna
Wysłana - 18 stycznia 2007 20:41
wiem ze to nie duzo ale fota jest fota a ja jestem na poczatku swojej przygody za wasze fotki lapcie sogi a jest tam taki jeden "porzadny" suplement wstawiony oczywiscie z przymruzeniem oka taki lol pozdro
"yyyyyyyyy poprosze 4 pudelka ryzu, takiego no wie pani na mase bo ja na silowni cwicze..."
1169149305000
KoY
Wysłana - 18 stycznia 2007 20:51
hehe to tez poczatek mej kariery z suplami dzieki za sogi chłopaki dzieki temu mam juz znizki troche a co za tym idzie zakupie wiecej supli co sie rowna nowym fotkom wiec rzucajcie sogaczami
ladne kolekcje oby sie to przekladalo na osiągi jabolcokk i ilna a macie po Sogu za pochwalenie sie zbiorami ;) mam nadzieje ze kolekcja bedzie wzrastac :P
Będziecie sie teraz chwalić kto ma więcej puszek? Nie czaje? Chcecie się pochwalic, że macie kase na suple, że bierzecie jakieś gówna, które się w ogóle nie przydają? Machacie dla siebie, czy dla sfd?
Chcialbym zobaczyć jeszcze wasze efekty po tych suplementach.
Jak odpowiedzie konkretnie na moje pytania, to temat nie poleci.