filomag hmm nie malo a tyle ile ma byc biore 3 ed na foto tylko jedno opakowanie bo zazwyczaj lece do apteki jak widze ze mi sie konczy, daleko nie mam jabi, widzialem Twoja "kolekcje" , odbijam pzdr
ZAKŁADY BUKMACHERSKIE Zgarnij BONUS 40zł www.bwin.com/?pid=1209&pt=2&language=9&mc=MGM-IY%2fcnHGpn65IIrXLuJlJw%3d%3d%3d
1179438690000
niedokazuj
Wysłana - 18 maja 2007 12:53
Pytanie do jabolcokk stary nie szkoda ci kasy na to? przeciez ty na te all suple wydales ****a z 10 tysi buehe, ogolnie szok, ze clzowiek moze tyle w***ac ;/ generalnie , niewiem czy ejst sens az tak sie w to bawic zeby cale pieniadze wydawac na suple i 0 alko (no chyba ze masz za darmo supkle, albo jestes w chuuuj bogaty) pozdro.
tara daj daj
1179485586000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 18 maja 2007 13:14
No jest nie warte masz racje Niektóre se bezużyteczne - wogóle ale nie pisze jakie bo mnie zjada.... Jeszcze jest kwestia ze dużo miałem za free i nie przesadzajmy ze 10 tysiecy eheh Wydałem moze z 4 tysiace przez 4,5 roku wiec nie jest duzo reszte za free TO sie tylko tak wyjdae ale jesli bys nie wyrzucał tego to by ci sie uzbierało
A co do Alko no nie pije czesto ale nie przesadzajmy - Nie pije na ławce borwarów, i nie pije bezsesnu by se wypic wole zjesc pizze niz alko pić bez okacji
A bogaty chciałbym BYĆ może kiedyś bede ... moje marzenie :)
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-05-18 13:16:04