Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Wrocław - boks/kb/MT?

GB

Wysłana - 10 lipca 2006 19:39    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez Marcin_VB z działu 'Uderzane'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Jak w temacie. Wracam do Wrocławia po paru latach i chciałbym się dowiedzieć gdzie można poćwiczyć. Ćwiczyłem boks, ale od pewnego czasu zastanawiam się też nad dodaniem nóg, więc MT i kick też nie wykluczam.

Zanim ktoś mnie odeśle do googli to uprzedzam że zadanie domowe odrobiłem. I w zasadzie jedyne co odkryłem to fakt że chyba tylko "Puncher" ma dobrze zrobioną stronę internetową (co, gdzie, kiedy, jaki sprzęt - szkoda tylko że dojazd ode mnie trochę średni, ale w razie czego przeboleję), o reszcie klubów o których słyszałem (np. Gladiator) nic nie można znaleźć.

To zresztą norma, nie narzekam na Wrocław bo w Amsterdamie też musiałem się nachodzić zanim znalazłem porządny klub). Jak ktoś orientuję się w temacie to będę wdzięczny za wszelkie uwagi.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 lipca 2006 12:04 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

marek428

Wysłana - 11 lipca 2006 12:04    Edytuj Cytuj
Idz do Fightera chociaz slyszalem, ze sie rozpada czy cus

"Bicepsy to możesz sobie wyrobić na siłowni,ale jaja się ma albo nie" JLB

GB

Wysłana - 11 lipca 2006 23:59    Edytuj Cytuj
Przejdę się, widzę że bez obejścia paru klubów się nie obejdzie, przynajmniej będę miał przegląd... byle tylko nie zdarzały się sytuację w stylu kiedy po sprawdzeniu internetu przychodzę do klubu, a tu cieć mówi że od paru miesięcy prowadzą już tylko juniorów a strony pewnie nikomu nie chciało się aktualizować (autentyk - zresztą głównie po to żeby uniknąć takich wpadek zacząłem temat).

Sir_Lukasz

Wysłana - 12 lipca 2006 12:56    Edytuj Cytuj
...osobiście trenuje w DRAGONIE - klub boksu tajskiego ma kilka sekcji we Wrocławiu jedną z nich prowadzi Witold Michalski trener kadry polski, więc o poziom martwić sięnie trzeba

Fighter jako klub z tradycjami i uznaniem napewno także jest dobrym rozwiązaniem

Puncher to ma dobrą ale stronę internetową...

GB

Wysłana - 12 lipca 2006 20:54    Edytuj Cytuj
Dzięki za odpowiedzi, będę pewnie za jakiś miesiąc

Wark

Wysłana - 13 lipca 2006 20:05    Edytuj Cytuj
Dragon na wakacje(narazie) nie prowadzi treningów.Z Fighterem z tego co wiem wszystko ok. przynajmniej tak słyszałem,może zle słyszałem.Dowiedz sie jak z Gladiatorem.

"Puncher to ma dobrą ale stronę internetową..." Prowokator hehe

Sir_Lukasz

Wysłana - 14 lipca 2006 11:23    Edytuj Cytuj
... hehe

co porabiasz Wark... trenujesz coś czy się relaksujesz?

Wark

Wysłana - 14 lipca 2006 14:56    Edytuj Cytuj
Relaks póki co.Od wrzesnia sie bierzemy na ostro

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wrocław - boks/kb/MT?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.