Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Wrocław, box?, początkujący

Pielach

Wysłana - 01 marca 2010 20:29    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

elo, chciałbym zapytać o jakąś szkołę walki. mam 15 lat i chce zaczac móc samemu sie bronic, a nie non stop dzwonic po kolegow bo jakis tak kozak z ekipa sie do mnie rzuca.
potrafie niewiele, chcę zaczac od 0. nie wiem jaka dyscypline wybrac, jednak z tego co slyszalem najlepszy dla mnie bylby box.
mieszkam na kuźnikach, między kosmonautów i nowym dworem.
prosze o doradzenie mi, co mam wybrać i przedstawic oferty cenowe wraz z adresem (zalezy mi, żeby to nie było na 2 końcu wrocławia)
P.S ważne dla mnie jest tez dogodna pora i dzien tygodnia. wolne mam tylko w srody, piatki i weekendy, a starzy nie puszcza mnie na trening o 20...
pozro

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 marca 2010 23:00 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

nastic

Wysłana - 01 marca 2010 23:00    Edytuj Cytuj
Po pierwsze nie nastawiaj się, ze po treningach obronisz sie przed "kozakiem z ekipą" (lub bez), który sie do Ciebie rzuca. Bo w życiu bywa różnie. A nikt ci nie zgwarantuje skutecznej obrony.

Po drugie skoro nic nie trenowałeś to nie potrfaisz nic. i faktycznie zaczynasz od zera.

Po trzecie nie zakładaj z góry, że boks jest dla ciebie najlepszy, szczególnie "z tego co słyszałeś". Spróbuj rózne opcje, a nuż bardziej spodoba Ci się coś innego.

Po czwarte box to po ang. pudełko. Boks lub boxing

Po piąte masz internet, skoro napisałeś tego posta więc wrzuć w google nazyw SW, które Cię interesują, jak znajdziesz konkretny klub, może znajdzie się ktoś, kto cos o nim wie. Sorry, ale kilkac myszka nikt za Ciebie nie będzie.

Z reguły większość grup poczakujących ma zajęcia kolo 17.30 , 18.00, więc myślę, że z pewnością znajdziesz coś w tych godzinach. Życzę powodzenia w poszukiwaniu

Ludzie nie karmcie trolli, szczególnie tych dużych. Bo to nienażarte z natury stworzenia.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wrocław, box?, początkujący

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.