Ten post daje duzo do myslenia. Ja w sumie dokladnie rok temu wzialem sie za odchudzanie, ale jadlem za duzo owocow, weglowodanow itp itd. Myslalem ze to jest dobre i bardzo ograniczylem tluszcze i te zdrowe i niezdrowe i to chyba byl moj blad. bo przez prawie 3 miesiace biegania i cwiczenia na silowni schudlem aby 6 kg. Wszyscy mi powtarzali jedz owoce ile wlezie bo to samo zdrowie i witaminy i tak sobie wcinalem.
1164399088000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 24 listopada 2006 21:15
to juz teraz wiesz jak to wyglada za kilka chwil rozprwie sie z mitem o mleku
Qazar jeszcze mnie cos irytuje ? Bo czytajac posty Tyki wywnioskowalem, ze on bardzo sceptycznie podchodzil do 'Twoich' diet, a szczegolnie do CKD. Ja w sumie zawsze chcialem sie opierac na poscie Tyki "zrob to sam" no i jadlem duzo bialka i ww a malo tlusczu i efekty byly ale nie byly wspolmierne do wlozonego wysilku. Powiedz mi co Ty o tym sadzisz i jak sie ustosunkowujesz do tego co pisal Tyka ? swoja droga dlaczego juz go nie ma na forum ?
1164400765000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 24 listopada 2006 21:44
Zalozyl wlasne, ja sie nigdy nei zgadzalem z tyka a on zemna coz tak jzu jest , co nie oznacza ze obaj nie mielsimy racji, poprostu ckd,tkd,ud 2.0 sa to diety dla zawansowanych osob w dietach i treningach
no ja tez z nim sie nie zgadzam, jak narazie tylko co do diety bo sie przekonalem na wlasnej skorze.
1164401543000
ydgard
Wysłana - 29 listopada 2006 13:44
ja z innej beczki.
do tych 'uszkodzen' wzwiazanych z insulina, magnezem itd dochodzi (mowiac ogolnie, wiadomo ze kazdy jest inny) po przekroczeniu jakiegos pulapu wiekowego najczesciej czy raczej odnosi sie to do tego ile i jak dlugo spozywamy weglowodanow? mam nadzieje ze nie zakrecilem zbytnio. pozdrawiam
Nic nam nie zrobisz! Masz prawo wybierać, Możesz nam pomóc, możesz nas wybawić Lub czekać dalej i śmierci zostawić... Śmierć nie jest straszna - umiemy umierać.
1164804281000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 29 listopada 2006 21:38
czasami do wieku, ale wiekszosci obecnie od ilosci i rodzaju weglowdanow