Hej! Mam zamiar kupić worek treningowy. Na co szczególnie zwrócić uwagę przy zakupie? Jaką wysokość powinien mieć worek zeby można było uderzać i kopać na każdej wysokości? Lepiej podwieszać na krótkim czy długim łańcuchu? Walcie wszystko co wiecie!!
poszukaj worków na allegro czy w sklepach ktore sprzedaje takie ... wieszaj na dluzszym lancuchu .. powiesisz na krotkim to wyrwie ci sufit zalezy tez na czym wieszasz czy od gory w beton czy od boku na hakach ... dlugosc jesli chcesz kopac i uderzac rekoma ponad metr wiadomo ok 1,5 ... waga do 60 kg nie kupuj ponizej bo bedzie latal na wszystkie strony ... sprawdzaj czym wypelniony jest worek z jakiego materialu jest zrobiony z jakiej skory itp jakie ma mocowania sznurow czy nie sa takie ze padną po miesiacu .. pozdr
wszystko zalezy od tego jakie masz omieszczenei jaka odleglosc meidzy ziemia a sufitem ja mam w salce 255-270 i moj worek ma 140 cm i wisi z 80 cm nad ziemia :) i da sie pobawic ale niskie kopniecia nie ma opcji :// ale zawsze idzieo bnizyc o kilkao gniw dospawac i jak nowe
By Animal...
1172612017000
sekan
Wysłana - 05 lipca 2007 13:35
Szemerling boxing Maciej Szerling ul. Wyścigowa 52 26-600 Radom Tel. 791001290 Gorąco polecam tego producenta, katuję jego worek już od roku, jest tani solidnie wykonany i niezwykle trwały. Wielkość ustalasz z producentem, ale zalecam 120cm z łańcuchami. Rewelka! Handluje na Allegro.