Witam jestem totalnie zielony jeśli chodzi o boks wpadłem na pomysł żeby kupić worek treningowy rekawice i raz w tygodniu poboksować.Interesuje mnie głowie kulturystyka ,ale chce troche nabrać umiejętności bojowych I teraz niewiem jaki trening wziąść czy poprostu nawalać w worek ileś czasu po swojemu czy jak i czy jakies rady dla początkującego totalnie zielonego co do treningu na worku ?
Ja mam dla Ciebie taki pomysł ,abyś ruszył swoją przypakowaną dupę i poczytal tematy od Walki Gołoty pojawiło się 100 tematów takich ... Najlepiej się na sekcje zapisz ...
KB/MT/MT + BJJ
1256673698000
kris1324
Wysłana - 27 października 2009 21:05
Najlepsze porady dla totalnie zielonego da trener w sekcji.
1256673933000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 27 października 2009 21:16
Idź na sekcje a na drugi raz poczytaj trochę bo takich tematów już jest od zaj****ia i wcale się nie dziwie że takie odpowiedzi padają.
Niech ktoś zrobi temat "IDŹ DO KLUBU, NIE ZAKŁADAJ TEMATU", w środku napisało by się odpowiedzi na 3 najczęściej zadawane pytania. 1. Mogę trenować ?? 2. mogę trenować samemu w domu ??? 3. co zabrać na pierwszy trening ??
i odpowiedzi
1. możesz, nawet jeżeli jesteś małym, starym grubasem z małym ptakiem 2. nie możesz bo będziesz nabierał złych nawyków 3. ubranie na trening
albo niech ktoś napisze jakiś program co automatycznie odpowiada na takie tematy
a no chyba że tak... z wyszukiwarki nikomu nie chce się korzystać, a podwieszonych tematów nikt prawie nie czyta... więc te tematy będą nas gnębić na wieki wieków Amen