Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 285 razy
słowa kluczowe: worek  bokserski 
Autor

Worek bokserski

appary

Wysłana - 01 listopada 2009 09:39    Edytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, ostatnio wszedłem w posiadanie worka treningowego. Niestety jest on pożyczony bo na razie nie jestem w stanie kupic nowego. W związku z tym mam pytanie - Jak mam dbać o ten worek zeby się szybko nie rozleciał ? Słyszałem że można nałożyć na skóre lekką warstwę wazeliny, ale nie wiem czy to jest skuteczne. Prosze o inne rady :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 listopada 2009 09:44 
W większości przypadków polecamy:

Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

vexen

kondek

Wysłana - 01 listopada 2009 09:44    Edytuj
wazelina powinna zaobiec pęknięciom ale mała warstwa! pozatym suche pomieszczenie i tyle nic więcej nie zrobisz... ew jakiiś impregnat do skóry sporo tego jest...

kris1324

Wysłana - 01 listopada 2009 09:53    Edytuj
Miałem ten sam problem. Kupiłem worek dziadoski i sie rozleciał (mimo moich starać by działeł ), kupiłem drugi dziadoski i też padł. Po czyk kupiłem taki lepszy (nie za np. 700 zł ale taki za około 200 w miare solidny) i używam go około 3 lata i nie wygląda by miało mu się coś stać . Ja bym ci proponował używać ten tymczasowo a jak uzbierasz troche kasy to kupić jakiś niezły worek.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.