Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 109 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uderzane
Worek Bokserski - jaki? Gdzie kupić? 
Temat zamknięty [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: worek bokserski jaki gdzie kupić
Autor "Worek Bokserski - jaki? Gdzie kupić?"   

Nerrotic
 Wysłana - 4 luty 2010 19:25        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam

Planuje zakup worka bokserskiego.Napewno macie/mieliscie stycznosc z niektorymi produktami badz mozecie ktores smialo mi polecic takze stad moje pytanie wlasnie do Was - Jaki kupić worek? Jeżeli to mozliwe w granicach 150zł +/-.

Jakie wypelnienie worka jest lepsze, trociny czy materiał? Nie chce by worek zbyt mocno sie kołysał aczkolwiek nie chce walic w kamien

Dziekuje i pozdrawiam!

przyznaj SOG'a

Tjujka
 Wysłana - 4 luty 2010 19:44      [zgłoszenie]

Opcja szukaj nie gryzie ale już zrobię to za ciebie [http://www.sfd.pl/Sprz%C4%99t_treningowy%3A_WOREK_BOKSERSKI_-_wszystkie_pytania_tylko_tu!-t524155.html]
tu masz wszystko o workach bokserskich. A tak apropo najlepiej wypełnij ścinkami materiałowymi bo trociny lekkie są strasznie i mają tendencje do psucia.

Możesz nienawidzić treningu ale tylko on zrobi z ciebie mistrza

przyznaj SOG'a

Nerrotic
 Wysłana - 4 luty 2010 19:48       [zgłoszenie]

o bosz.Ok dziekuje Ci bardzo, przepraszam ze musial zadac sobie tyle bolu i znalezc tan topic za mnie :) /lock

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Worek Bokserski - jaki? Gdzie kupić?

<< [ART] Trening na szybkosć ciosów / Witam >>

Podobne: Ćwiczenia ogólnorozwojowe w treningach bokserskich. | Sprzęt treningowy: WOREK BOKSERSKI - wszystkie pytania tylko tu! | sprzęt treningowy: RĘKAWICE BOKSERSKIE - pytania tylko tutaj ! | [ART] Jak zakładać bandaże bokserskie! | bandaze bokserskie | XII Turniej Bokserski imienia Tadeusza Grzelaka w Kaliszu

Warto przeczytać: efedryna usa | czy alkohol szkodzi sportowcom | procent tkanki tluszczowej obliczanie | jak przestac rosnac | miernik pulsu | kreatyne stosowac | trening na silowni na mase | orzeszki zemnie | redukcja i sila | box jastrzebie | silownie w legionowie | boxzory | box zory | box zorach | kluby w legionowie | box slasku | ast beta x | stefan holm | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL