Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 671 razy
słowa kluczowe: woda  miesniach 
Autor

Woda w miesniach?

n-gage

Wysłana - 18 marca 2010 16:05    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam,
biore od 2 tyg tabletki jako nasenne (lerivon 10mg) i wyczytalem ze one powoduja zatrzymywanie w miesniach wody i ogolnie zwiekszony apetyt. Apetyt co prawda jest wiekszy ale mi to nie przeszkadza bo mam diete na mase wiec wrecz sie przydaje, jednak wyczulem szczegolnie w miesniach klatki piersiowej ze miesnie sa coraz wieksze, tzn wieksze niz byly 2 tyg temu a raczej tak szybko nie urosna wiec chyba jest w nich woda. Jak sie pozbyc wody z miesni? Te tabletki bede bral co najmniej do wakacji. Nie przeszkadza mi to ze miesnie sa wieksze ale boje sie czy takie napompowanie ich woda nie jest szkodliwe.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 marca 2010 17:15 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

pershingp

Wysłana - 18 marca 2010 17:15    Edytuj Cytuj
jest to jedno z dzialan nieporzadanych, ktore moga wystepowac w czasie stosowania, jest to lek dosc niebezpieczny dlatego zapoznaj sie z tymi dzialaniami nieporzadanymi i ocen czy u Ciebie nie wystepuja dodatkowo:
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1265

" NAJPIERW POCHŁOŃ WIEDZĘ A DOPIERO POTEM POŻYWIENIE "

n-gage

Wysłana - 18 marca 2010 18:17    Edytuj Cytuj
Jeszcze mialem na poczatku nudnosci i zawroty glowy ale po skonsultowaniu z lekarzem nie przestalem brac bo po kilku dniach to mija i minelo. Tylko niepokoi mnie ta woda w miesniach, czy to jest niebezpieczne lub prowadzi do duzych spadkow po odstawieniu leku?

pershingp

Wysłana - 18 marca 2010 21:24    Edytuj Cytuj
Nie masz sie co bac jezeli tak zlecil lekarz to bierz, o retencje wody sie nie martw tylko sie ciesz poniewaz retencja pobudza miesnie do wzrostu czystej masy miesniowej

" NAJPIERW POCHŁOŃ WIEDZĘ A DOPIERO POTEM POŻYWIENIE "

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.