Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 848 razy
słowa kluczowe: woda  toaletowa  około 
Autor

Woda toaletowa za około 15zł

Slawek189

Wysłana - 25 sierpnia 2009 10:06    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

elo potrzebował bym jakieś taniej a dobrej wody toaletowej ,możecie podać propozycje?maksimum do 20 zł bo w tym miesiącu krucho z kasą.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 sierpnia 2009 14:01 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki ,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Gogitro

Wysłana - 25 sierpnia 2009 14:01    Edytuj Cytuj
za 20zł nic nie kupisz dobrego lepiej, dozbieraj przynajmniej z 50-60 zł

.

keval

Wysłana - 25 sierpnia 2009 21:48    Edytuj Cytuj
Za te pieniądze to kupisz tzw. " zapach alternatywny" czyli poprostu podróbkę...
Napewno wiesz, ze są mniej trwałe i ja już się w to nie bawię, ale były czasy, gdzie było krucho z kasą i też kupowałem.
Z tego co pamiętam fajny był " Jurp!" czy coś takiego, zamiennik orginału " Joop!" takiego czeronego, fajny zapach.
Musisz poprostu poszukać.
Jest też Havana, Cube- ale to ciężkie zapachy.
Efentualie kup sobie "dezodorant w szkiełku" to poprostu perfumowanie wody z atomizerem znanych marek. teZ powinienies coś do 25zł wybrać.
Znawca -

waania

Wysłana - 26 sierpnia 2009 00:16    Edytuj Cytuj
dozbieraj drugie 15 i masz odpowiednik armani aqua di gio i to nie jest żart. Znajoma jest konsultantką firmy fm. Robią oni odpowiedniki drogich znanych perfum. Z ciekawości kupiłem w/w perfum-cena za 50 ml buteleczkę chyba 33 złote.

Zaraz polecą komentarze, że to podróbki i goovno. Że podróbki się zgodzę, że govno-nie. Byłem ogólnie zaskoczony, sądziłem że będzie się to trzymać może z 30 minut-trzymało dosyć długo :) Poza tym podobają się one płci pięknej i cięzko je odróżnic po zapachu od oryginału, są bardzo podobne.

Wpisz sobie w google perfumy fm i Ci wyskocza, poszukaj konsultanta i zamawiaj :)

p.s to żadna krypto reklama :)

ankajanka

Wysłana - 26 sierpnia 2009 13:46    Edytuj Cytuj
Jak dołożysz z 3-5 zł to za dwadzieścia kilka zł może gdzieś kupisz Cuba Gold albo Black 35 ml. Całkiem przyzwoita jakość jak za tą cenę... niestety przez neta oznacza dodatkowo ok 10 zł za przesyłkę.

Lepiej być durniem niż ćwierćinteligentem.

stary_wuja

Wysłana - 26 sierpnia 2009 14:12    Edytuj Cytuj
ja proponuje balsam nivea;D

Slawek189

Wysłana - 30 sierpnia 2009 12:22    Edytuj Cytuj
dobra mam już wodę adka kupiłem ,teraz tylko nie wiem gdzie sie psikać ją najlepiej zeby dlugo zapach się utrzymywał.Pod pachami?

matys_mm

Wysłana - 30 sierpnia 2009 12:45    Edytuj Cytuj

Usunięty przez nioonia za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

SFD

Wysłana - 30 sierpnia 2009 13:13    Edytuj Cytuj
psikaj za uszy, powaga tam się długo trzyma - kiedyś mi to laska w drogerii podpowiedziała i faktycznie

waania

Wysłana - 30 sierpnia 2009 17:28    Edytuj Cytuj

Usunięty przez nioonia za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Woda toaletowa za około 15zł

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.