Tak jak w temacie zanim się zorientowałem w moim mieście kompletnie zginął ze sklepowych półek. Jak jest z tym u was czy ktoś używał i też nagle w jego mieście zabrakło go kompletnie ?? Szkoda trochę bo zapach mocny i długo trzymał, a nie jak te perfumy dla słodkich lalusiów których na rynku jest pełno a znaleźć jakiś substytut tamtego zapachu graniczy z cudem
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
Jakieś jaja??????? Brutal Clasic?hahahahhahah Wiem już co chce pod choinke
1259506595000
keval
Wysłana - 30 listopada 2009 18:57
Mephisto88 nie obraź się, ale jedni lubią "słodkie lalusiowate" zapachy, a inni uzywają dziakowej wody kolońskiej typu Brutal... nie oceniaj zatem, bo każdy ma inny gust. Po drugie, jak chcesz kupić tą wodę to polcam allegro albo kioski Ruchu, ew. inne młe drgerie, może gdzieś jeszcz zalega.
Zmieniony przez - keval w dniu 2009-11-30 18:59:05
Znawca -
1259603855000
Mephisto88
Wysłana - 01 grudnia 2009 12:50
Keval nie mam nic przeciwko tym ludziom tylko wkurza mnie fakt że tego typu perfum jest najwięcej i że w wiekszości są one słabej jakości ( szybko wietrzeją itp.). Każdy może używać wody jakiej chce. Jeśli chodzi o moje miasto to niestety już nigdzie "brutal" nie jest osiągalny, qzyn mieszka w ponad 100 tys. mieście i jest podobnie , na allegro też nie ma ale ciągle szukam heheh
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...