Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Witaminy i mineraly

SFD

Wysłana - 03 lipca 2002 12:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
co sadzicie o preparacie ultimate daily complete formula sa to
witaminy i mineraly. Czy sa warte uwagi
Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 lipca 2002 13:15 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

boogie ZASŁUŻONY

Wysłana - 03 lipca 2002 13:15    Edytuj Cytuj
Jak Ultimate - to na pewno dobre. Zresztą SONBATY da Ci kompletną odpowiedź . Ja tam biorę Multitabs'a, a jak chcę zaszaleć z gotówką to kupuję Supradyn.

BOOGIE WOOGIE
Ekspert -

SONBATY ATLETA.PL

Wysłana - 04 lipca 2002 08:28    Edytuj Cytuj
Oczywiście jak ultimate to dobre, jednak jest jeden szkopuł. 180 tabl. kosztuje ok. 60 zł, jednak zalecana dawka to 6 tabl. dziennie. Zaletą tych witamin jest to że możesz stosować mniejsze dawki, czego nie ma np. w silnych Special Two. Tam musisz wziąć przynajmniej 1 tabl. dziennie, w której jest dużo mikroskładników. A jeśli chcesz brać mniejsze dawki to ultimate będzie dobre. Zaletą ultimate jest też to, że dużą dawkę bierzesz w kilku porcjach dziennie, przez co masz stały dopływ witamin. Wadą jest to, że musisz o tych wszystkich porcjach pamiętać i jest z tym trochę zabawy. Ja osobiście biorę zawsze silniejsze witaminy (special two lub daily one universala) 1 raz dziennie. Może i lepiej byłoby brać słabsze a częściej (jak ultimate), ale nie mam głowy ciągle myśleć o tym jakie tabletki mam brać, poza tym w ciągu dnia biorę jeszcze dodatkowo wit. c,e, b complex, a także magnez+wapń i cynk, więc i tak już jest tego dużo.

SONBATY

sonbaty [http://www.atleta.pl]

członek mafia.suple.hardcor.pl
Ekspert -

PHCthulhu

Wysłana - 04 lipca 2002 10:24    Edytuj Cytuj
Special Two, wlasnie koncze opakowanie i jest ok

PHCthulhu
"Zwyciezca jest ten kto widzi odpowiedz dla kazdego problemu. Przegranym zas kto widzi problem w kazdej odpowiedzi."

PHCthulhu
"Zwyciezca jest ten kto widzi odpowiedz dla kazdego problemu. Przegranym zas kto widzi problem w kazdej odpowiedzi."

SFD

Wysłana - 04 lipca 2002 13:48    Edytuj Cytuj
Witam
SONBATY dzieki za wyczerpujaca wypowiedz a jak bym sie zdecydowal
na ultimate to ile dziennie musze wziasc tych tabletek i kiedy najlepiej
waze 90kg
Pozdrawiam

SONBATY ATLETA.PL

Wysłana - 04 lipca 2002 13:51    Edytuj Cytuj
Trudno powiedzeć, to zalezy od wysiłku i stopnia zapotrzebowania, ale myślę, że wystarczyłyby 4 dziennie, rozłożone równomiernie po posiłkach.

SONBATY

sonbaty [http://www.atleta.pl]

członek mafia.suple.hardcor.pl
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.