Jak Ultimate - to na pewno dobre. Zresztą SONBATY da Ci kompletną odpowiedź . Ja tam biorę Multitabs'a, a jak chcę zaszaleć z gotówką to kupuję Supradyn.
BOOGIE WOOGIE
Ekspert -
1025694947000
SONBATY ATLETA.PL
Wysłana - 04 lipca 2002 08:28
Oczywiście jak ultimate to dobre, jednak jest jeden szkopuł. 180 tabl. kosztuje ok. 60 zł, jednak zalecana dawka to 6 tabl. dziennie. Zaletą tych witamin jest to że możesz stosować mniejsze dawki, czego nie ma np. w silnych Special Two. Tam musisz wziąć przynajmniej 1 tabl. dziennie, w której jest dużo mikroskładników. A jeśli chcesz brać mniejsze dawki to ultimate będzie dobre. Zaletą ultimate jest też to, że dużą dawkę bierzesz w kilku porcjach dziennie, przez co masz stały dopływ witamin. Wadą jest to, że musisz o tych wszystkich porcjach pamiętać i jest z tym trochę zabawy. Ja osobiście biorę zawsze silniejsze witaminy (special two lub daily one universala) 1 raz dziennie. Może i lepiej byłoby brać słabsze a częściej (jak ultimate), ale nie mam głowy ciągle myśleć o tym jakie tabletki mam brać, poza tym w ciągu dnia biorę jeszcze dodatkowo wit. c,e, b complex, a także magnez+wapń i cynk, więc i tak już jest tego dużo.
PHCthulhu "Zwyciezca jest ten kto widzi odpowiedz dla kazdego problemu. Przegranym zas kto widzi problem w kazdej odpowiedzi."
PHCthulhu "Zwyciezca jest ten kto widzi odpowiedz dla kazdego problemu. Przegranym zas kto widzi problem w kazdej odpowiedzi."
1025771054000
SFD
Wysłana - 04 lipca 2002 13:48
Witam SONBATY dzieki za wyczerpujaca wypowiedz a jak bym sie zdecydowal na ultimate to ile dziennie musze wziasc tych tabletek i kiedy najlepiej waze 90kg Pozdrawiam
1025783333000
SONBATY ATLETA.PL
Wysłana - 04 lipca 2002 13:51
Trudno powiedzeć, to zalezy od wysiłku i stopnia zapotrzebowania, ale myślę, że wystarczyłyby 4 dziennie, rozłożone równomiernie po posiłkach.