WItam WSzystkich kulturystów i nie tylko :) Chciałbym zacząc od tego że jestem zdesperowany !! Siedze już na SFD pare dni czytam i czytam i poprostu mam mętlik w głowie !! Niewiem co mam robić dlatego pisze ;(;( niewiem co bedzie dla mnie najlepsze ;(
To tak waże 96 kg przy wzroscie 168 i mam 20 lat ;( chciałbym schudnąc i zarzeźbić ciałko do wakacji czyli niestety mam na to niecałe 6 miechów ;( Serdecznie prośiłbym o rozpisanie mi szczegółowej diety oraz treningu podkreślam moge robić wszystko ;(;( narazie posiadam w domku ławke z modlitewnikiem + gryfy hantle i obciążenie planuje kupno drążka oraz wyciągu w najbliższych 2 tygodniach :) oto mój kontakt telefoniczny 502688440 lub meil Spider18-1987@tlen.pl !! PRosze o pilną pomoC !! jeśli to bedzie konieczne to zapłace !! pozdrawiaM
  Płeć: Mężczyzna   Wiek: 20   Waga: 96   Wzrost: 168   Cel treningowy: Rzeźba   Staż treningowy na słowni: 2 tygodnie   Uprawiane inne sporty: brak   Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Ławka z modlitewnikiem + hantle i onciążenie !! drążek i wyciąg !!   Dieta: brak :(   Przeciwskaznania medyczne: nie ma   Zażywane suplementy: hmb / kreatyna / therm line
to raczej redukcja, aeroby, HIIT, dieta na redukcje ale to inny dzial, trening, do wakacji mozliwe ze schuniesz co nie co, pozniej trening na mase,~1-2lata, pozniej trening na rzezbe z pol roku i bedzie dobrze , Pozdro