Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Witam ! Wielkie ambicje mało wiedzy !! pomoc

MACCARI

Wysłana - 09 stycznia 2009 12:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

WItam WSzystkich kulturystów i nie tylko :) Chciałbym zacząc od tego że jestem zdesperowany !! Siedze już na SFD pare dni czytam i czytam i poprostu mam mętlik w głowie !! Niewiem co mam robić dlatego pisze ;(;( niewiem co bedzie dla mnie najlepsze ;(

To tak waże 96 kg przy wzroscie 168 i mam 20 lat ;( chciałbym schudnąc i zarzeźbić ciałko do wakacji czyli niestety mam na to niecałe 6 miechów ;( Serdecznie prośiłbym o rozpisanie mi szczegółowej diety oraz treningu podkreślam moge robić wszystko ;(;( narazie posiadam w domku ławke z modlitewnikiem + gryfy hantle i obciążenie planuje kupno drążka oraz wyciągu w najbliższych 2 tygodniach :) oto mój kontakt telefoniczny 502688440 lub meil Spider18-1987@tlen.pl !! PRosze o pilną pomoC !! jeśli to bedzie konieczne to zapłace !! pozdrawiaM

Waga: 96

Wzrost: 168

Cel treningowy: Rzeźba

Staż treningowy na słowni: 2 tygodnie

Uprawiane inne sporty: brak

Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): Ławka z modlitewnikiem + hantle i onciążenie !! drążek i wyciąg !!

Dieta: brak :(

Przeciwskaznania medyczne: nie ma

Zażywane suplementy: hmb / kreatyna / therm line

maccari

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 stycznia 2009 12:45 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

xlineage

Wysłana - 09 stycznia 2009 12:45    Edytuj Cytuj
to raczej redukcja, aeroby, HIIT, dieta na redukcje ale to inny dzial, trening, do wakacji mozliwe ze schuniesz co nie co, pozniej trening na mase,~1-2lata, pozniej trening na rzezbe z pol roku i bedzie dobrze , Pozdro

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Witam ! Wielkie ambicje mało wiedzy !! pomoc

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.