Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2499 razy
Autor

Wisząca skóra na brzuchu

k4r0l

Wysłana - 22 marca 2009 23:07    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam mój problem wygląa tak otóż ma 17 lat ostatnio schudłem15kg i bardzo wisi mi skóa szczegónie w okolich brzucha.Czy mógłbym prosić o jakąś radę dotyczącą maszrzy czy ćwiczeń żeby pozbyć sie tej wiszącej skóry czy poprostu mam czekac az bardziej urosnę i problem sam zniknie. Powiem jeszcze tylko ze codzienie chodzę jakąś godzine a ostanio zaczołem ćwiczyć 6 widera.Bardzo prosiłbym o jakieś zdjęcia lub filmiki totyczące tych masarzy i ćwiczen jeśli to nie problem.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 marca 2009 12:10 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

nioonia

Wysłana - 23 marca 2009 12:10    Edytuj Cytuj
Specjalista -

malutka_k

Wysłana - 26 marca 2009 14:14    Edytuj Cytuj
tak jak nioonia napisała !

a jak ci się czytać nie chce to ja w wielkim skrócie napisze , że nic nie zrobisz.
jezeli skóry jest dużo to zacznij odkładać na operacje :)
jeżeli umiarkowanie możesz zaopatrzyć się w balsamu ujędrniające/napnające skórę
Specjalista -

blueeyes

Wysłana - 26 marca 2009 20:21    Edytuj Cytuj
Poszukaj troszke, wyszukiwarka google i sfd ma sporo informacji na ten temat , chociaz to mozna samemu wywnioskowac. Duzo cwiczyc nie tylko brzuch ale wszystkie partie ciala. Kremy ujedrniajace do tego. A co do masazu tez dobry pomysl , zorientuj sie w swoim miescie gdzie i za ile sa takie masaze. Niestety do tego wszystkiego potrzeba duuuzo cierpliwosci i tez troszke kasy. A jak chcesz szybkich efektow i Cie stac to operacyjnie.

http://vitalia.pl//forum1,461583,461583,0_Brzuch-za_duzo_skory.html&cookie=1

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Znawca -

Zozolowa69

Wysłana - 21 lipca 2009 13:49    Edytuj Cytuj
Ja schudłam 16 kg sama nie wiem zupełnie aż tak jak uprawiałam dużo sportu jadłam wszystko co chciałam no może przez miesiąc nie jadłam słodyczy, ale później jadłam je, ziemniaki i fast foody ..
Też mi została zwisająca skóra, mianowicie na brzuchu i ten kto nie ma problemu ze skórą zwisającą to lepiej żeby nie mówił, że się nie da, a właśnie, że się da!!!
ja już problemy z moją skórą nie mam aż tak, a miałam w cholerę tego..
Te kosmetyki używałam i CUDO!!
Oczywiście używałam to z AVONU;
Skin So Soft ( soft%firm )
-Ujędrniający tonik do ciała
-Ujędrniający balsam do ciała
-Ujędrniający żel pod prysznic

to wszystko z jednej Seri te 3 komplet suma około 60-70 zł, a teraz to już nawet po 40zł są
[Co cię nie zabiję to Cię wzmocni]

Rodząc się płakałeś,
A wszyscy wokół się śmiali..
Żyj umierając,
Śmiej się aby nad tobą Płakali!

SFD

Wysłana - 21 lipca 2009 14:39    Edytuj Cytuj
No to gratulacje;) ja jestem po 20 kg redukcji i skóra mogła by być bardziej napięta..

Zozolowa69

Wysłana - 21 lipca 2009 15:00    Edytuj Cytuj
Również gratuluję.
Do tego ćwiczenia na brzuch hmm a6w yhh za bardzo nie jest zdrowa, ale pomaga z czasem ja robiłam ją przez 2 tyg i miałam efekty jeśli chodzi o brzuch ;]

Rodząc się płakałeś,
A wszyscy wokół się śmiali..
Żyj umierając,
Śmiej się aby nad tobą Płakali!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wisząca skóra na brzuchu

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.