Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Wiosna idzie, czas rzeźbienia! CYKL

FhissT

Wysłana - 08 marca 2010 20:49    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Akutalnie jestem na cyklu masowym 2X mały CellPump (zaczalem druga puche). Z efektów jestem zadowolony.
Chce zrobić po skończeniu cyklu 2 tyg przerwy od supli, w tym czasie trening regeneracyjny, i następnie wjechać z Tribusteronem90 i Anadroxem.
Planuje jeść jedna caps Tribusteronu przed snem. I pytanie: Jak i kiedy dawkować Anadroxa? dodam że nigdy żadnego spalacza nie stosowałem. Brał go ktoś?

Na jesień cykl na małym Stormie i małym Shocku (dostałem ten zestaw, nawet nie wiedzialem ze są małe puchy!)
Dobrze do wszystko planuję...?

pain means results

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 marca 2010 10:19 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - T-100

CENA: 89.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

FhissT

Wysłana - 09 marca 2010 10:19    Edytuj Cytuj
a wieć nikt nie ma pojęcia... spoko, a tylu specjalistów.

pain means results

FhissT

Wysłana - 10 marca 2010 19:50    Edytuj Cytuj
jak zwykle tu na tym forum wielkie G*** sie dowiesz! to wszystko schodzi na psy!

prędzej ci odpowiedza na banalne pytanie czy mono brać przed czy po treningu a może rano lub przed snem, które to pytanie i temu podobne pojawia się po sto razy w tygoniu... albo nic ci nie odpowiedza ci wielcy myśliciele bo precież już wszystko było i należy użyć wszechwiedzącej wyszukiwarki. temat do zamknięcia.

pain means results

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wiosna idzie, czas rzeźbienia! CYKL

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.