Bo widzisz kolego wiekszosc tego Zambonu i Desmy to bardzo dobrze działajace podróby,juz kiedys wspominałem,problem tylko w tym,że sa lepiej dziłajace i gorzej działajace analogicznie ze sterylnoscia. Nie mówie,ze nie ma org. na rynku,ale w cholere jest tego o czym mówiłem,poza tym to swietny srodek,szkoda ze tak miesza w układzie naczyniowym.
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
1239735279000
Welters
Wysłana - 15 kwietnia 2009 10:18
Ja jeszcze nigdy nie trafiłem winka z różnymi wielkościami ampułek zawsze miałem równe i proszek osadzał się tak jak w pierwszych 3 i ostatnich 3 i przy za kupie zawsze miałem pewność 100% że nie mam wy***ki. Ja osobiście zastanawiał bym się nad tymi środkowymi. Krac - co miałeś namyśli że miesza w układzie naczyniowym??
WfcG Banda
1239783520000
krac
Wysłana - 15 kwietnia 2009 10:38
Pierwsza rzecz bardzo skutecznie podnosi cisnienie krwi,druga jeszcze skuteczniej wpływa(niekorzystnie) na wartosci krwi tzn. sotsunek ldl/hdl na rzecz tego pierwszego. Trzeba czegos wiecej,aby mocniej obciazyc układ krązenia? Do tego z reguły dochodza inne saa,które w mniejszym czy wiekszym stopniu tez wpływaja niekorzystnie na układ naczyniowy i efekt sie poteguje. Dlatego nie wyobrazam sobie 'wchodzic' na kombo zwłaszcza z mlekiem bez diety bogatej w sterole roslinne,ryby,warzywa itd. plus aeroby(które dbaja o nasze naczynia chyba najskuteczniej) kwasy omega3,koenzym q10,i agen(amlopin) zapobiegawczo. Sorka za spam