Fotki tego co mialem w reku . Słaba jakość zdjęć bo wykonane były komórką . Co do jakości towaru to byl on mega see w każdej amp włosek idealne białe mleczko kolorystyka na pudelku OK , pudło składane a nie sklejane tak wiec jestem pewny ze bylo ok bo sam biłem wraz z fake propem
do tych 3 wyzej jestem pewien bo testowalem ale do tego nizej niee ale fotki wkleje dla porownania- w zadnej amp nie ma włoska co prawda pudelko skladane daty wybijane ale kolorystyka jakby ciemniejsza
w oryginalnym zambonie w kazdej ampulce jest "włosek" przez cala amp po jednej stronie idzie taka cienka nitka znak rozpoznawczy swiadczacy o oryginalności towaru . Wielu twierdzi ze "nowe" hahah wałowane wersje tego nie maja nie wnikam ja wiem co mialem i co wbijalem moje winko rok temu mialo alosek w kazdej amp odkladalo sie 50 - 50 i kopalo jak nalezy
1177531103000
lgood
Wysłana - 25 kwietnia 2007 22:16 Usunięty przez e0r za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
pudełeczko ładne amp też niczego sobie, a mnie interesuje to co jęsli mam winko i jest ono wy***ką ,co tam najczęściej łądują ,słyszałem jest jakiś teściu białe mleczko podobny do winka co wy na to pozdro
jocker12
1208465607000
zamela
Wysłana - 20 kwietnia 2008 06:19
często jest tam stanazolol ale o bardzo niskim stężeniu 20mg itp
1208665190000
irko123
Wysłana - 20 kwietnia 2008 09:40
panowie nie pajacujcie, pierwsze trzy foty sa prehistorycznej serii i juz dawno nie ma jej w obiegu, od kilku lat juz nie ma wlosa na ampach o czym bylo pisane setki milionow razy, obydwa winstrole sa oryginalne, to na samej gorze zostalo wyprodukowane bodajze w okolicy roku 2004 a od tego czasu bardzo wiele sie zmienilo juz nawet pomijajac to, ze nawet nazwa firmy w tamtym roku ulegla zmianie a wy se wlosa doszukujecie temat tez prehistoryczny
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2008-04-20 09:42:23