Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Winstrol Depot Zambon

zurus

Wysłana - 01 października 2008 13:51    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszedłem w posiadanie takiego oto winstrolu moje pytanie czy opakowanie wygląda jak fake czy real ?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 października 2008 14:00 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

B-50 TESTOSTERONE

Wysłana - 01 października 2008 14:00    Edytuj Cytuj
paczka standard tylko co z tego ??

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

Specjalista -

Welters

Wysłana - 01 października 2008 14:12    Edytuj Cytuj
stare opakowanie zambonu ostatni zambon miał już brajla zrób foto ampułek po odleżeniu 24h i serii

WfcG Banda

byczek83

Wysłana - 02 października 2008 18:12    Edytuj Cytuj
ja juz kupilem firmy desma zambonu nie produkuja

śmierć konfidentom

kooks

Wysłana - 03 października 2008 03:10    Edytuj Cytuj
ale zostaly jeszcze zapasy zambonu i powiem ze jak nei wbijesz to sie nie dowiesz czy byl ok

Cztery tabletki metki dla dobrej sylwetki
Znawca -

mbar254

Wysłana - 03 października 2008 08:29    Edytuj Cytuj
Daj fotki ampułek to wtedy bedziemy mogli cos konkretnego napisac

fortdodge

Wysłana - 03 października 2008 09:20    Edytuj Cytuj
Desma to ma byc nowy Hiszpanski apteczniak do kupienia w Espanol na recepte lub na znajomosci i kazda apteka zapewne ma :) ? ,ktory zastpi Zambona ?

Nie kupie tej historii za nic Zambon oficjalnie nie robi Winstrolu od conajmniej 2-3 lat to co jest to albo dobrze wykonana podrobka lub Winstrol Zambon produkowany prze Zambon ale puszczany bokiem.Polityka - politycy nie maja z tego centa to i prezesi Zambonu musza sobie radzic ta sama sytłacja co u nas Jelfa. to jest własnie kapitalizm

Produkcja została zakonczona.
Hiszpania to jest kraj członkowski Unii Europejskiej gdzie za łamanie przepsiów sa spore konsekwencje decyzja wydana przez Bruksele nie musze nikomu tłumaczy ze to tam sa podejmowane decyzje i taka zostala podjeta o wyfoanie stanzololu z produkcji i jak wchodzi ustawa to nie jest marwtym art.lezacym w szufladzie to tylko w Bułgarii narodowym interesem jest szmugiel to ich narodowe zajecie.

-SHIELD-

Wysłana - 03 października 2008 09:35    Edytuj Cytuj
kolego i tu polegles. pisalem w tej sprawie do zambonu juz dosyc dawno. zambon oswiadczyl, ze nie chce byc zle kojarzony i nie moze sobie pozwolic na utrate reputacji. dlatego desma przejela winstrol depot.

kto nie wierzy goraco namawiam do korespondencji z zambonem, odpisuja szybko
Znawca -

fortdodge

Wysłana - 03 października 2008 09:55    Edytuj Cytuj
poleglem nic podobnego.
przeczytaj jeszcze raz to zrozumiesz lepiej.
Desma to zagrywka w luce prawnej zapewene dlugo nie pociagnie.
Jak pisalem jak polityk nie ma centa to same poczynania prezesów sa na krotka mete.
Shield ja to wszytko wiem ,tyle ze napisalem jak to sie ma.a czy przeniosa np: produkcje do karju basków to na tym polega strtegia ,zambon jako firma musi dbac o reputacje :)niech sie desma podkłada
ps:
piszac tam shield jako kto sie tam przedstwailes forumowicz sfd ? odpisali byli tak wylewni zeby dac info postronnej osobie ,pisza do petentów co im jen na dana chwile wygodne sama polityka.

-SHIELD-

Wysłana - 03 października 2008 10:06    Edytuj Cytuj
teraz piszesz ze jednak desma produkuje, wczesniej pisales ze produkcja wstrzymana. jedno wyklucza drugie.

konsumenta w gruncie rzeczy malo obchodzi czy na pudelku bedzie "zambon" czy "desma", konsument wymaga by towar dzialal. takze dylematy w tej kwestii sa zbedne. zambon oficjalnie przyznal ze desma kontynuuje ich produkcje. koniec i kropka.
Znawca -

fortdodge

Wysłana - 03 października 2008 10:12    Edytuj Cytuj
w tej sytłacji musialem wyciagnac nowy fakt na swiatło dzienne w rezultacie detalista nie musi wiedzic co w trawie piszczy.
Dlatego wydaje mi sie ze inteligentny zrozumie ,zreszt i tak juz zostało sporo napsisane.
pozdrawiam.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Winstrol Depot Zambon

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.