Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam Panowie mieszkam za granica i ciezko tu o jaki kolwiek koks :) po wielu trudach wszedłem w posiadanie 150 tablet winstrolu podobnochciałbym dowiedzieć sie jak ma wygladać cykl na winku i czy posiadam grginał a nie jakląś jope dodam tyle ze tabsy maja po 10 mg jezeli bedzie konieczne podeśle foty.. DZieki ___________   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 28   Waga: 93   Wzrost: 183   Obwód klatki: 120   Obwód ramienia: 40   Obwód talii: 8   Obwód uda: 5   Obwód łydki: 4   Staż na siłowni: 2   Ilość spożywanego białka: 80   Ilość spożywanych węglowodanów: -   Ilość spożywanych tłuszczów: -   Opis przebytych cykli sterydowych: 1 cykl omka 1 cykl tesc prolo   Trening: -   Cel cyklu: masa   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 1.5 mich   Poziom BF%: -   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): -   Stan zdrowia: b dobry   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie   PPM podstawowa przemiana materii: -   Wyciskanie leżąc (MAX): 100   Martwy ciąg (MAX): -   Przysiad (MAX): -
Stanowczo spozywasz za duzo bialka:P Ze o weglach i tluszczach nie wspomne:) Krotko mowiac - wyjdz i zacznij cwiczyc oraz jesc:)
Generalnie to myslalem, ze juz dawno po sezonie, ale to co sie tutaj wyprawia w ciagu ostatnich kilku dni to jakis koszmar z ulicy wiazow:P
Zmieniony przez - Phoneme w dniu 2009-08-18 16:17:56
1250604989000
Blacha.
Wysłana - 18 sierpnia 2009 16:21
Jak napisałes w ankiecie ze celem cyklu jest masa - zle dobrany środek.
Co do tego czy to org to wstaw fotke do działu nizej.
SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ
Doping
Specjalista -
1250605284000
bemben1582
Wysłana - 18 sierpnia 2009 17:59
Blacha napewno masz racje ze masa w połaczeniu z winkiem to trochu nie bardzo tyle ze mój wafel mówił mi że po winku owszem rzezba ale masa tez idzie moze powinienem sobie cos dokupić ...
bemben
1250611197000
mr.seba
Wysłana - 18 sierpnia 2009 18:02
dokup mete i zacznij od niej...
1250611353000
bemben1582
Wysłana - 18 sierpnia 2009 18:06
stary tu gdzie mieszkam jest bardzo cieżko o co kolwiek :)
bemben
1250611603000
mr.seba
Wysłana - 18 sierpnia 2009 18:12
pakowalem samo winko i nie warto... najlepiej poczekaj, pochytaj cos na mase, a winko potem na ubicie...
1250611965000
bemben1582
Wysłana - 18 sierpnia 2009 18:47
np Omka by sie nadawała zostało mi ze 7 paczek bo jakoś mi nie służy i przerwałem jeden cykl