Temat: Treść:
Autor

Wiadomośći TVP- o Vale Tudo

natolin

Wysłana - 17 czerwca 2003 21:18    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Kto dzisiaj oglądał wiadomości? Dali reportarz o walkach w klatce. Pokazywali urywki z ostatniej gali w Szczecinie, była też bardzo krótka, wyraźnie obcięta wypowiedź Mariusza Linke. Ogólnie pojechali po Vale Tudo, wypowiadała się jakaś psyholog i tłumaczyła, że to przez pierwotną rządze krwi :>. Potem dali jakiegoś nawiedzonego (M****- prezes Stowarzyszenia Dalekowschodnich Sztuk Walk- czy jakoś tak), który powiedział, że tym zajmują się tylko ludzie którzy nie mają pojęcia o SW.
Wklejam info ze strony Wiadomości tvp (może później będzie dostępny reportarz:
" Walki w klatkach stają się coraz popularniejsze w naszym kraju. Kolejna impreza tego typu odbyła się niedawno w Szczecinie. Idea „gladiatorskich” pojedynków ma w Polsce zarówno wielu przeciwników, jak i zwolenników.

W szczecińskiej gali wzięło udział kilkunastu zawodników

Pierwsze walki w klatkach odbyły się podczas zorganizowanej niedawno w Szczecinie Pierwszej Europejskiej Gali Sportów Walki. W trakcie trwającej cztery godziny imprezy odbyło się siedem pojedynków. Uczestnicy gali prezentowali często bardzo odmienne style walki.

W przeciwieństwie jednak do podobnych walk - organizowanych zwłaszcza na wschodzie Europy - uczestników gali w Szczecinie obowiązywały pewne zasady.

Podobne pojedynki, jednak bez użycia kasków, rękawic i obecności sędziego są bardzo popularne w Rosji i na Ukrainie. Organizatorzy takich walk w klatkach i najlepsi z „gladiatorów” zarabiają tysiące dolarów.

Gala w Szczecinie świadczy o rosnącym zainteresowaniu takimi imprezami w naszym kraju, z drugiej jednak strony rośnie też grono przeciwników tej rozrywki. - Kogo te walki mogą podniecać? Tylko osoby nie zorientowane w tej dziedzinie i osoby, które nie mają o tym większego pojęcia- twierdzi Ryszard M**** z Polskiej Federacji Dalekowschodnich Sztuk i Sportów Walki. "

nie bądź jak agentura- zbytnio towarzyski
bądź bliski dla bliskich
_SFD JUJITSU TEAM_

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 17 czerwca 2003 21:32 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

natolin

Wysłana - 17 czerwca 2003 21:32    Edytuj Cytuj
są już dostępne wiadomośći, niestety trzeba obejrzeć prawie całe zanim się dojdzie do tego reportarzu - http://wiadomosc.itvp.pl/wiadomosci/video/2003/06/17/1591/film.asf

bądź bliski dla bliskich
_SFD JUJITSU TEAM_

Vithal

Wysłana - 17 czerwca 2003 21:41    Edytuj Cytuj
ja sie niestety spoznilem

Doradca Ministra spraw wewnętrznych w dziale Liga NHB
http://www.mma.sfd.pl

Dragon Ball Z jiu-jitsu

Dragon Ball Z jiu-jitsu

natolin

Wysłana - 17 czerwca 2003 21:43    Edytuj Cytuj
obejżyj sobie ten filmik co podałem
ps: Ale dali wrzut z filmu "Fight Club"

bądź bliski dla bliskich
_SFD JUJITSU TEAM_

natolin

Wysłana - 17 czerwca 2003 21:54    Edytuj Cytuj
zaraz, zaraz, czy ja w tym reportarzu widziałem naszą forumową koleżankę, czy mi się na wzrok rzuciło i musz iść do lekarza od oczu??

bądź bliski dla bliskich
_SFD JUJITSU TEAM_

Vithal

Wysłana - 17 czerwca 2003 21:55    Edytuj Cytuj
juz sciagam
Natolin SOG

Doradca Ministra spraw wewnętrznych w dziale Liga NHB
http://www.mma.sfd.pl

Dragon Ball Z jiu-jitsu

Dragon Ball Z jiu-jitsu

Badu

Wysłana - 17 czerwca 2003 21:58    Edytuj Cytuj
natolin sog polecial za linka

Moderator dzialu Grappling

Luta Livre Poznan Team

natolin

Wysłana - 17 czerwca 2003 21:59    Edytuj Cytuj
dzięki
obejżyjcie i powiedzcie co sądzicie o tym

bądź bliski dla bliskich
_SFD JUJITSU TEAM_

Badu

Wysłana - 17 czerwca 2003 22:31    Edytuj Cytuj
M****: "...walki w klatkach podniecaja tylko osoby niezorientowane w tej dziedzinie i osoby ktore nie maja wiekszego pojecia o tym..." - naprawde facet mnie rozlozyl

Luta Livre Poznan Team

Yuzzum

Wysłana - 17 czerwca 2003 22:34    Edytuj Cytuj
Ludzie ktorzy sie nieznaja na sztukach walki - ja na tym forum widze i czytam wypowiedzi ludzi naprawde znajacych sie na rzeczy i kochajacy to co robia wiec niech ten kolo sie odczepi kazdy kocha to co robi - a po co ten psycholog wg mnie Vale Tudo jest bardziej fer niz kolesi biegajacy po stadionie z koszulkami CHWDP i zucajacymi plytami chodnikowymi do Policji.
natolin chetnie sciagne ten filmik ....masz soga

Yuzzum

..::SFD Ju-Jitsu TEAM::..
SFD FIGHT CLUB

Yuzzum
...:: TATRZAŃSKI KLUB KARATE KYOKUSHIN ::...

Champion

Wysłana - 17 czerwca 2003 22:35    Edytuj Cytuj
Sog sie rozumie...a temu M****owi powinien kots w********c bo sam sie pedał jeden nie zna...pewnie jakieś aikdio tradycyjne trenuje i cieszy dupe...palant jeden sam sie nie zna neich se idzie uprawiac tai-chi lepiej. Przez takich d****i Polska jest w zakresie VT i MMA daleko za innymi krajami.

VT RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!!!!

SFD FIGHT CLUB
SFD JIU-JITSU TEAM
LEARN TO THINK-THEN TO FIGHT
ZRÓB SOBIE BADANIE KRWI I KAŁU- ŻEBYS WIEDZIAŁ CZY TRENING MASZ W KRWI CZY W DUPIE

human at sight,monster at heart

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wiadomośći TVP- o Vale Tudo

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.