White Smile - nabijanie ludzi czy sposób na białe zęby...
MorfeniX
Wysłana - 09 listopada 2008 21:59
Sprawdź swoje BMI
Mam pytanie odnośnie kontrowersyjnego systemu wybielania zębów, jaki dostępny jest na allegro w cenie niewielu ponad 5zł. Za sztukę. Więcej szczegółów tutaj: http://www.kami.med.pl/product_info.php/products_id/615 Tyle ludzi to stosuje, jest to warte jakichkolwiek starań ?
stary nie warto. Lepiej wybrać się do dentysty i on zrobi to profesjonalnie. Użyłem tego chyba 2 razy. Pasty w tubce jest może 1/3 zawartości, reszta to powietrze. Po pierwszym stosowaniu czułem dziwny posmak w japie, przy drugim miałem odczucie, że gdybym stuknął czymś w moje zęby to by mi się skruszyły. Poza tym produkt adekwatny do swojej ceny.
<mar> ciekawe co robił Bóg zanim stworzył ziemie, nas itp.. <grol> bicka i klate pewnie
1226318742000
malutka_k
Wysłana - 10 listopada 2008 15:26
zawsze wątpiłam w takiego typu wynalazki,tak jest także i tym razem. poza dentystycznymi metodami polecam paski wybielające. w moim przypadku się sprawdziły. na forum wiele pozytywnych opinii na ich temat sie pojawiło
Specjalista -
1226327209000
MorfeniX
Wysłana - 10 listopada 2008 16:07
dzięki za opinie, dzisiaj miałem okazję zobaczyć sprzęt w akcji i podziękuję... po sogu of.c. no i zobaczę jak te paseczki działają
a paseczki gdzie i po ile +-? w aptece czy w rossmanie też się znajdą?
<mar> ciekawe co robił Bóg zanim stworzył ziemie, nas itp.. <grol> bicka i klate pewnie
1226342101000
malutka_k
Wysłana - 10 listopada 2008 19:58
i apteka i rossman +/- 50 zł
Specjalista -
1226343509000
GambiT_PD
Wysłana - 13 listopada 2008 01:35
Osobiscie po rozmowie z bardzo dobra i doswiadczona dentystka przekazac moge jedynie, ze wszelkie wybielanie na wlasna reke tudziez pasty do zebow wybielajace nie daja zadnego wiekszego efektu. Jedynie pelny zabieg w gabinecie
"We're just talkin' about the future Forget about the past It'll always be with us It's never gonna die, never gonna die"