Temat: Treść:
Autor

Werdum: Walka z Fedorem potwierdzona na 99%

kuka23

Wysłana - 21 stycznia 2010 08:08    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

“Walka z Fedorem w kwietniu jest pewna na 99%. Mam trzy miesiące na trening do najważniejszej potyczki w moim życiu. Już ustaliłem strategię. Nie dam rady poddać kogoś takiego jak Fedor czy to (dźwignią) na rękę, czy na nogę, on nigdy nie odklepie. Tworzę historię. Pokonanie Fedora nie będzie oznaczało, że jestem od niego lepszy, bo to naprawdę wielki gość, ale akurat tej nocy będę ponad nim.”

Powiedział Fabricio Werdum (13-4-1) w wywiadzie dla Tatame.com. “Vai Cavalo”, po uporaniu się z Antonio Silvą (13-2), wkracza na prawdopodobnie najważniejszą prostą w swoim życiu. Wszyscy wiemy, jak wielkim wydarzeniem byłoby pokonanie Fedora, choć wszyscy także zdajemy sobie sprawę, że nie z takimi fighterami człowiek o niewyrażającej emocji twarzy dawał sobie radę.

http://www.fight24.pl/werdum-walka-z-fedorem-potwierdzona-na-99/
Specjalista -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 stycznia 2010 11:24 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Strecho

Wysłana - 21 stycznia 2010 11:24    Edytuj Cytuj
Daję 30 sekund :)

niech pozamiata w Strikeforce i leci jeszcze porządki w ufc zrobic ;p

Zmieniony przez - Strecho w dniu 2010-01-21 11:33:32

"Uciekaj od wszystkiego co jest polityką
czy potrafisz odrzucić fałszywych idoli
anarchizm, komunizm, faszystowskie gówno
aby być sobą nie musisz mieć symboli"
Znawca -

Fedgor

Wysłana - 21 stycznia 2010 14:25    Edytuj Cytuj
Ja myślę, że będzie mega ciekawie.
Jeszcze bardziej emocjonująca walka niż ostatnia z Rogersem.

Maj-kel

Wysłana - 21 stycznia 2010 15:44    Edytuj Cytuj
Jakby nie patrzeć to Werdum jest teraz najlepszym parterowcem na świecie więc wszystko się może zdarzyć. Ale i tak nie sądzę żeby Fedorowi jakąkolwiek krzywdę zrobił.

www.pajacyk.pl

Jacek.G

Wysłana - 21 stycznia 2010 15:44    Edytuj Cytuj
bardzo lubie Werduma i zycze mu jak najlepiej, szkoda tylko,ze zbyt duzych szans nie ma,ale kto wie, moze zaskoczy (licze na to ;))

greg 82

Wysłana - 21 stycznia 2010 15:49    Edytuj Cytuj
"Już ustaliłem strategię. Nie dam rady poddać kogoś takiego jak Fedor czy to (dźwignią) na rękę, czy na nogę, on nigdy nie odklepie. "

Mam nadzieję, że ściemnia, bo jak mu się coś ubzdurało, że w stójce będzie chciał zakończyć Fedora to się skończy po kilkunastu sekundach a nie po dwóch, trzech minutach. Przecież Dos Santos i Antonio Silva wjechali w niego jak w masło w stójce.

Maj-kel

Wysłana - 21 stycznia 2010 15:53    Edytuj Cytuj
Też mi się dziwne wydaje ze podwójny mistrz ADCC chce walczyć w stójce z kolesiem który ma chyba najlepszą (a przynajmniej jedną z najlepszych) stójek w HW.

www.pajacyk.pl

sirpeter

Wysłana - 21 stycznia 2010 17:55    Edytuj Cytuj
Bardzo podoba mi się skromność Werduma, takie wypowiedzi lubię. Nie chodzi mi o to, że chce walczyć w stójce ale o szacunek dla rywala.
Oczywiści Werdum jest naiwny jeżeli chce z Fedorem w stójce wygrać, skoro Fedor Rogersa w stójce wykończył to Werduma rozsmaruje na macie, ale pożyjemy zobaczymy.
Chyba trochę przedwcześnie ludzie spisują na straty Werduma, jeżeli walka odbędzie się w parterze to jednak Werdum ma szanse i to całkiem spore.

niezadowolenie z siebie jest podstawą każdego talentu

greg 82

Wysłana - 21 stycznia 2010 18:57    Edytuj Cytuj
Teoretycznie to Werdum ma szanse na wygraną, bo jakby się znalazł na ziemi na górze, mógłby pokombinować, ale i tak Fedor zacznie pewnie jakieś cuda niewidy wyprawiać i skończy się jak zawsze

Zibi7

Wysłana - 21 stycznia 2010 21:40    Edytuj Cytuj
O czym tu dyskutować. Długość walki zależy tylko od Teodora Fajnie ze strony Werduma, że oprócz tego co kazano mu powiedzieć przed walką, żeby podnieść trochę temperaturkę, dodał od siebie słowo szacunku.

Breaking My relationship with time&space
Znawca -

Snakers1

Wysłana - 21 stycznia 2010 22:34    Edytuj Cytuj
kolejny, który próbuje szczęścia :) jak dla mnie pierwsza runda to będzie jedyna runda w tym pojedynku.

Odpowiedzi jest na 13 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Werdum: Walka z Fedorem potwierdzona na 99%

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.