Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Wejdz i poradz jeśli potrafisz

R.A.D.E.K

Wysłana - 05 grudnia 2007 22:13    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.Prosze o porady ludzi obeznanych w temacie.Chciałbym osiagnąć sylwetke coś jak koleś na załączonym obok mojego zdjeciu.Wiem jak wygladaja cykle treningowe -mam podstawy w temacie diety.Chodzi mi o konkretne porady typu na czym oprzec swoj trening oraz diete??Interesuje mnie proporcjonalny rozwoj bez zbednej wody tluszczu czy duzego karku.Czy trenowac wedlog cyklu Masa nast Rzezba??Wczesniej trenowalem jakies 3 lata lecz od 2 lat mam przerwe.Trenowalem glownie na sile i mase jak kazdy lepek zaczynajacy przygode z silownia.Chcialbym obrac odpowiedni kierunek w treningu i diecie.
WIEK 21
WAGA 80
WZROST 185
Jestem typem endomorfika-lapie mase (niekoniecznie miesniowa) stosunkowo szybko.(nie stosowalem nigdy dopingu)

Zamiescilem ten temat tutaj bo interesuje mnie taka sylwetka a blizej jej do Fitnesu niz do kulturystyki
Jak osiagnac taki poziom?
Dzieki dla kazdego kto pomoze.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 grudnia 2007 22:13 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

R.A.D.E.K

Wysłana - 05 grudnia 2007 22:13    Edytuj Cytuj

2

nonaq

Wysłana - 15 grudnia 2007 00:57    Edytuj Cytuj
Jesli masz jakies plany treningowe i suplementacje do odezwij sie do mnie bo tez jestem tym zainteresowany, moj e-mail s-t-a-c-h-omalpago2.pl

jogger

Wysłana - 19 grudnia 2007 17:44    Edytuj Cytuj
Czy trenowac wedlog cyklu Masa nast Rzezba?
Dokładnie tak

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -

nonaq

Wysłana - 02 stycznia 2008 00:14    Edytuj Cytuj
a mozna prosic wiecej jakis info odnosnie takich treningow ? bo sam bym chcial zacząć tak cwiczyc... nudzi mnie to zalewanie się tłuszczem na silowni i brak ruchu, chce to zmienic bo sie robie klocek...

czytalem w jakims sdw i byl pokazany trening i bylo np 7 serii na biceps, duzo powtórzen i w ogole trening bardzo dziwny :/

big.penis3

Wysłana - 02 stycznia 2008 03:17    Edytuj Cytuj
gosciu dieta przedewszystkim!!musisz zgubic ok 10 kg zeby tak wygladac, miesnie masz pod spodem, wiec najlepiej na silowni cwicz szybkimi seriami,bez odpoczynku,super serie,serie ze zmniejszam obciazeniem,,szybkie tempo poworzen, do tego trening aerobowy codziennie po ok 2 godziny, dieta wysokobialkowa niskoweglowa( ok 50-100 gr),i nisko tluszczowa, duzo wody ok 5-10 litrow , ewentualnie dodaj termogenic i antyestrogeny,bo widze ze cie zalewa woda

nonaq

Wysłana - 02 stycznia 2008 09:43    Edytuj Cytuj
hmm a gdzie moge znalezc jakies roczne plany treningowe etc ? nigdzie nie ma o tym informacji szukalem na innych forach fitness i nic ?

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wejdz i poradz jeśli potrafisz

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.