Chce zmniejszyc obwod w tali niejest on duzy ale przez zime troszeczke sie tluszczyku zebrało I z tąd moje pytanie jak zrobic fajne wycięcie w tali i pozbyc sie tego glupiego tluszczyku ??? A i czy przy treningu masowym (bez zmnieniania diety) moge zmniejszyc obwod tali ??? Pozdrawiam i nagradzam chojnie sogami
po"grubas" w dziale fitness Satisfaction lies in the effort, not in the attainment
Znawca -
1052076133000
Dziki wąż
Wysłana - 04 maja 2003 21:50
A te smieszne krecenia spowoduja wciecie w tali ?? bo niechce zabardzo zmasowac skosnych aby zwiekszyc obwod (wiesz o co chodzi ??)
1052077812000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 04 maja 2003 21:56
W duzej ilosci napewno spowoduja "wciecie" gdyz skosne nie beda sie rozbudowywac a jedynie wyszczegolniac.
Pozdrawiam - Leniwy SiWy Doradca w dziale: "TRENING" ---------------------------- "Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -
1052078180000
Kruszek
Wysłana - 04 maja 2003 21:58
Wykonuj skręty tułowia bez obciążenia - jeżeli będziesz wykonywał wersję bez użycia jakichkolwiek maszyn - czyli wersję z gryfem trzymanym na karku to zamiast gryfu stosuj kij, coś lekkiego co nie spowoduje poszerzenia talii - zresztą, tu jest zalecane tempo takie troszeczkę "aerobowe" przez conajmniej kilka minut a gryf wywiera po jakimś czasie nieprzyjemny nacisk na stawy barkowe.
leniwa i d****na maskotka-mafia.suple.hardcor.pl "When the flood calls, you have no home, you have no walls"
Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Znawca -
1052078300000
Vince_FK
Wysłana - 06 maja 2003 17:47
jestescie pewni ze wykonujac skrety w tempie aerobowym z kijem nie poszerza sie talia ? Jestem raczej szeroki w biodrach (genetycznie, nie przez tluszcz) i przez to unikalem skretow zeby jeszcze bardziej sie nie poszerzyc... a wiec jak to jest, skrecac czy nie skrecac ?
----------------------------- Empty your mind, be formless, shapeless...like water. You put water into a cup, it becomes a cup. You put water into a bottle, it becomes a bottle. You put in a tea pot, it becomes a tea pot. Now water can flow, or it can crash. Be water my friend.
Zmieniony przez - Vince_FK w dniu 2003-05-06 17:59:10
1052236044000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 06 maja 2003 18:33
Jezeli skrety beda robione "aerobowo" w wiekszej ilosci i z malym (lub zadnym) ciezarem, to poserzanie nie powinno nastapic.
Pozdrawiam - Leniwy SiWy Doradca w dziale: "TRENING" ---------------------------- "Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Znawca -
1052238817000
Vince_FK
Wysłana - 06 maja 2003 18:36
Seewy sog za odp. thx.
----------------------------- Empty your mind, be formless, shapeless...like water. You put water into a cup, it becomes a cup. You put water into a bottle, it becomes a bottle. You put in a tea pot, it becomes a tea pot. Now water can flow, or it can crash. Be water my friend.
leniwa i d****na maskotka-mafia.suple.hardcor.pl "When the flood calls, you have no home, you have no walls"
Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Znawca -
1052452232000
Vince_FK
Wysłana - 09 maja 2003 05:57
przekonales mnie teraz na 100% dzieki i SOG dla Ciebie.