Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
WITAM Podczas którego Saa uwidacznia wam się najbardziej użylenie ?!. Do znawców czy jest spowodowany efekt waskularyzacji …ja spotkałem się z róźnymi opiniami np.: podniesione ciśnienie, zwiększona ilość czerwonych krwinek, pozbycie się wody podskórnej . Jak sądzicie który proces będzie najbardziej przyczyniał się w procesie waskularyzacji. Zapraszam do dyskusji .
Tren/Test Prop/Wins... do tego dobra dieta i żyła na wierzchu.
Użylenie przedewszstkim to pozbycie się tk. tłuszczowej i wzrost tk. mięśniowej i dzięki temu uzyskujemy taki efekt... dodatkowo jakbyś zarzył diuretyka na pzbycie się wody przy dobrej rzeźbie to mapa użylenia w lustrze. =D Ciśnienie też w sumie robi swoje...
Wyżej wymieniony stack z zastsowaniem arimidexu nie spowoduje prawie w ogóle zalania wodą... stąd efek będzie wykruwisty, tak jak i cały stack. =D Środki ww. nie aromatyzują co wiąże się z minimalną retencją wody.... oprócz Testosteronu który jest krótko estrowy i dlatego też aromatyzacja słabiej tutaj występuje.
Zmieniony przez - -Neal- w dniu 2006-09-27 00:34:49
Promotor zdrowia z fizjoterapią.
Ekspert -
1159309720000
marcinekkk
Wysłana - 27 września 2006 00:39
interesująca i ciekawa wypowiedz sog się należy (narazie tylko duchowy) ja dświadczyłem żyłki na samym propie i na winie ,ale biorąc osobno ..przy odpowiedniej redukcyjnej diecie
Gęstość, proporcje ,pocięcie ,estetyka
Znawca -
1159310363000
Dj_Smalec
Wysłana - 27 września 2006 06:57
ja brałem do tej poty tylko mete i wino ,ale na mecie lepsza uzylenie u mnie
.
Ekspert -
1159333044000
pakman191
Wysłana - 27 września 2006 11:53
wino
on
Specjalista -
1159350814000
marcinekkk
Wysłana - 27 września 2006 14:00
Zapomniałem nadmienić że fajnie po boldku żyłki wychodzą , nawet u osób z niską skłonnością do waskularyzacji.
Znawca -
1159358408000
marcinekkk
Wysłana - 27 września 2006 20:37
Szkoda że kolega się nie wypowie bo pewnie miał by dużo do powiedzenia
Znawca -
1159382256000
leonstar
Wysłana - 27 września 2006 23:04
to powiem za niego Insulina + T3
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Ekspert -
1159391083000
ALEKKOKS
Wysłana - 27 września 2006 23:22
A mi sie taki wygląd nie podba szczera odpowied. tak naparwde to każdy ma inny organizm i na każdego co innego działa jednego oma zaleje a drugiego nie . Pozdro
1159392142000
-Neal-
Wysłana - 27 września 2006 23:30
leon kiedyś to meta był hardcre namber łan =D teraz to walą bez przypału.... teraz tren/slin/ifg jest hardcore, a za niedługo.... bez przypału
Promotor zdrowia z fizjoterapią.
Ekspert -
1159392639000
marcinekkk
Wysłana - 27 września 2006 23:32
Leon a ty który środek byś faworyzował z wyżej wymienionych ?