Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1229 razy
słowa kluczowe: warzywa  tessco 
Autor

Warzywa z tessco

L3m0n

Wysłana - 07 lutego 2010 16:54    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Od miesiąca co tydzien jeżdżę do tessco po 2kg warzyw. Te 2kg schodzi mi w tydzien, ładuje je zawsze do sosu. Zwiększyłem też bilans tłuszczu, wypijam około 1l Olivy z oliwek w 2-3tyg. Przez 1sze 2tyg moja kieszeń nie cierpiała i samopoczucie jak i masa szła b.dobrze. Ale od 2tyg. jakiś taki ospały chodzę, a ostatnio tydzien robiłem nawet po 3kupy dziennie i masa schodziła niesamowicie.
Kupuje najtańsze mixy warzywne w tym tessco 1kg = 4zł, jakieś rady czemu tak się zaczęło dziać?
Może to być od zbyt dużej proporcji ww/t do białka? bo fakt białka spożywałem ostatnio nieco mniej 1.5g na 1kg masy ze względu na braki kasy.

Może to przez to że zwiększyłem ww/t a zmniejszyłem białko, bo przecież białko chyba jest odpowiedzialne za przyswajalność?

Zmieniony przez - L3m0n w dniu 2010-02-07 16:56:08

Sporo ma gorzej, większość ma lepiej do tego dążę.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 lutego 2010 17:37 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

barano90

Wysłana - 07 lutego 2010 17:37    Edytuj Cytuj
Ja bym olał ważywa i więcej białka zapodał

Wiem że warzywa waże w dietcie ale jak nie mam np ja hajsu to nie mysle o warzywach nawet wole dokupić mięcha niż wydawac ostatnie grosze na warzywa a w domu zawsze jakies warzywko sie znajdzie

Zmieniony przez - barano90 w dniu 2010-02-07 17:47:33

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 07 lutego 2010 19:50    Edytuj Cytuj
barano90 i wolisz zakwasić organizm nie wiem dla was zdrowie jest ważnsiejsze czy większy bic na chwilę ? zastanówcie się ludzie

białko postaraj się trzymać na 2g na kg masy ciała poza tym kup otręby pszenne i dodawaj do posiłków
Ekspert -

barano90

Wysłana - 07 lutego 2010 20:08    Edytuj Cytuj
nie mówie żeby odrzucić warzywa z diety tylko przesunąc je na drugi plan że tak powiem kosztem więkego spożycia białka

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 07 lutego 2010 21:33    Edytuj Cytuj
to zły pomysł lepiej dać mniej białka a zapewnić oranizmowi równowagę
Ekspert -

L3m0n

Wysłana - 07 lutego 2010 22:59    Edytuj Cytuj
otręby pszenneale że w czym niby pomogą, w tym że nie będę lądować na kiblu 3 razy dziennie?
I jak to jest z tym białkiem, możesz odppowiedzieć na wszystkie pytania?

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 07 lutego 2010 23:09    Edytuj Cytuj
sorki źle zeozumiałem
aktualne btw podaj
Ekspert -

L3m0n

Wysłana - 08 lutego 2010 16:43    Edytuj Cytuj
150T/250-300WW/100-150B
Przyznam że ostatnio spożywałem mniej białka i spadało to nawet do 1-1.5g białka na 1kg masy. Białko odpowiada za przyswajalność WW/T ? Może to przez to
Dzieliłem 600g szynki na 2 dni, więc nie zawiele białka pełnowartościowego było. Ale też ostatnio miałem 3kg jabłek do zjedzenia i średnio 3 dziennie jadłem, może to przez jabłuszka zwracałem?
Dzis już kupiłem normalną ilośc miecha i twarogów, będę obserwować i zobaczymy jak to bedzie

Zmieniony przez - L3m0n w dniu 2010-02-08 16:45:55

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 08 lutego 2010 18:44    Edytuj Cytuj
tak na jabłka mogłeś tak zareagować jak piszesz
wróc do normalnego btw bedzie ok
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.