Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 223 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odżywianie
Warzywa z tessco 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: warzywa tessco
Autor "Warzywa z tessco"   

L3m0n
 Wysłana - 7 luty 2010 16:54        | zgłoś naruszenie regulaminu

Od miesiąca co tydzien jeżdżę do tessco po 2kg warzyw. Te 2kg schodzi mi w tydzien, ładuje je zawsze do sosu. Zwiększyłem też bilans tłuszczu, wypijam około 1l Olivy z oliwek w 2-3tyg. Przez 1sze 2tyg moja kieszeń nie cierpiała i samopoczucie jak i masa szła b.dobrze. Ale od 2tyg. jakiś taki ospały chodzę, a ostatnio tydzien robiłem nawet po 3kupy dziennie i masa schodziła niesamowicie.
Kupuje najtańsze mixy warzywne w tym tessco 1kg = 4zł, jakieś rady czemu tak się zaczęło dziać?
Może to być od zbyt dużej proporcji ww/t do białka? bo fakt białka spożywałem ostatnio nieco mniej 1.5g na 1kg masy ze względu na braki kasy.

Może to przez to że zwiększyłem ww/t a zmniejszyłem białko, bo przecież białko chyba jest odpowiedzialne za przyswajalność?

Zmieniony przez - L3m0n w dniu 2010-02-07 16:56:08

przyznaj SOG'a

barano90
 Wysłana - 7 luty 2010 17:37      [zgłoszenie]

Ja bym olał ważywa i więcej białka zapodał

Wiem że warzywa waże w dietcie ale jak nie mam np ja hajsu to nie mysle o warzywach nawet wole dokupić mięcha niż wydawac ostatnie grosze na warzywa a w domu zawsze jakies warzywko sie znajdzie

Zmieniony przez - barano90 w dniu 2010-02-07 17:47:33

przyznaj SOG'a

s.m.p.a.
ODŻYWIANIE
 Wysłana - 7 luty 2010 19:50      [zgłoszenie]

barano90 i wolisz zakwasić organizm nie wiem dla was zdrowie jest ważnsiejsze czy większy bic na chwilę ? zastanówcie się ludzie

białko postaraj się trzymać na 2g na kg masy ciała poza tym kup otręby pszenne i dodawaj do posiłków

CO JEŚĆ W SZKOLE/ PRACY
[http://www.sfd.pl/%5BART%5D_CO_JE%C5%9A%C4%86_GDY_JESTE%C5%9AMY_W_SZKOLE%2FPRACY_-t525889.html]

przyznaj SOG'a ekspertowi

barano90
 Wysłana - 7 luty 2010 20:08      [zgłoszenie]

nie mówie żeby odrzucić warzywa z diety tylko przesunąc je na drugi plan że tak powiem kosztem więkego spożycia białka

przyznaj SOG'a

s.m.p.a.
ODŻYWIANIE
 Wysłana - 7 luty 2010 21:33      [zgłoszenie]

to zły pomysł lepiej dać mniej białka a zapewnić oranizmowi równowagę

CO JEŚĆ W SZKOLE/ PRACY
[http://www.sfd.pl/%5BART%5D_CO_JE%C5%9A%C4%86_GDY_JESTE%C5%9AMY_W_SZKOLE%2FPRACY_-t525889.html]

L3m0n
 Wysłana - 7 luty 2010 22:59      [zgłoszenie]

otręby pszenne ale że w czym niby pomogą, w tym że nie będę lądować na kiblu 3 razy dziennie?
I jak to jest z tym białkiem, możesz odppowiedzieć na wszystkie pytania?

przyznaj SOG'a

s.m.p.a.
ODŻYWIANIE
 Wysłana - 7 luty 2010 23:09      [zgłoszenie]

sorki źle zeozumiałem
aktualne btw podaj

CO JEŚĆ W SZKOLE/ PRACY

L3m0n
 Wysłana - 8 luty 2010 16:43      [zgłoszenie]

150T/250-300WW/100-150B
Przyznam że ostatnio spożywałem mniej białka i spadało to nawet do 1-1.5g białka na 1kg masy. Białko odpowiada za przyswajalność WW/T ? Może to przez to
Dzieliłem 600g szynki na 2 dni, więc nie zawiele białka pełnowartościowego było. Ale też ostatnio miałem 3kg jabłek do zjedzenia i średnio 3 dziennie jadłem, może to przez jabłuszka zwracałem?
Dzis już kupiłem normalną ilośc miecha i twarogów, będę obserwować i zobaczymy jak to bedzie

Zmieniony przez - L3m0n w dniu 2010-02-08 16:45:55

przyznaj SOG'a

s.m.p.a.
ODŻYWIANIE
 Wysłana - 8 luty 2010 18:44       [zgłoszenie]

tak na jabłka mogłeś tak zareagować jak piszesz
wróc do normalnego btw bedzie ok

CO JEŚĆ W SZKOLE/ PRACY

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Warzywa z tessco

<< Dieta na masę dla początkującego / Jakie warzywa >>

Podobne: Owoce i warzywa | Czy warzywa są przereklamowane? | ile ważą poszczególne owoce, warzywa itp. | kiszone warzywa:) | Mrożone warzywa. | Owoce i warzywa

Warto przeczytać: na priv | valntino | grup interwencyjnych | anaboliczne sterydy | undrych | stawy krioterapia | plik | podkarpacia | jak wyslac | carbo brac | co jesc w szkole | dollarek | mariusz cendal | gainer vital max | na rzstepy | tekst miesiaca | biceps 42 | dlaczego warto oszczedzac | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL