Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Warszawa - gdzie ćwiczyć? Załamany.

Załamany84

Wysłana - 13 lipca 2009 19:20    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam

Koledzy zwracam się z następującym zapytaniem: przyjechałem niedawno do Warszawy do pracy z małego mazurskiego miasteczka i chciałem nawiązać nowe znajomości, poznać miasto. Niestety, mój problem polega na tym, że od płci przeciwnej słyszę zawsze, że mam "bezpłciową" sylwetkę i wyglądam jak "pipa". Jest to prawdą, bo nigdy w życiu nie uprawiałem żadnego sportu. Załamuje mnie to. Przykro jest coś takiego słuchać. Postanowiłem coś z tym zrobić. Czy ktoś z kolegów tu obecnych jest z Warszawy i mógłby doradzić dobrą siłownię, gdzie jest jakiś instruktor, który doradzi profesjonalnie, a nie na zasadzie "płać i rób co chcesz"? A może ktoś z kolegów ma siłownię i wiedzę i chciałby odpłatnie pomóc mi zrobić coś z ciałem? Bardzo proszę o radę. Dołuje mnie już to. Udowodnię wszystkim, którzy po mnie jadą, że mnie też stać, by wyglądać. Czy pomoże ktoś? Proszę...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 lipca 2009 18:41 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

rafalm.

Wysłana - 19 lipca 2009 18:41    Edytuj Cytuj
Nie musisz chodzic na siłownie aby coś zrobic ze swoim wyglądem :) Ułóż sobie dietę i cwicz w domu treningiem ogólnorozwojowym.

Powinno ci pomóc :)

http://www.sfd.pl/Mapa_dzia%C5%82u_Trening_w_domowych_warunkach_-t359765.html
http://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_os%C3%B3b_pocz%C4%85tkuj%C4%85cych_-_foty_str._12-t359947.html

damian551

Wysłana - 19 lipca 2009 18:49    Edytuj Cytuj
stary nie przejmuj sie takimi laskami, tak jak kolega wyzej trening w domowych warunkach ! polecam

Jeśli podoba Ci się moja wypowiedź, kliknij w prawy dolny róg.

Deep94

Wysłana - 19 lipca 2009 20:03    Edytuj Cytuj
Wczoraj poszedłem pierwszy raz na siłownię. Może nie mam takiego problemu jak ty. Mam całkiem spore bicepsy(oczywiście jak na mój wiek). Zmotywowało mnie to że jestem bardzo chudy (178cm i tylko 55kg). Może i brzuch fajny, ale klata to same kości, nogi to patyczki. Po dłuższych rozmyśleniach przełamałem się(byłem przekonany że na pewno mi się nie spodoba). Bardzo się zdziwiłem atmosferą i pomocą ze strony wszystkich ćwiczących tam. Nie zgodzę się z poprzednikami. Moim zdaniem warto pójść na siłownię.

Kilka argumentów:
1. Lepsze efekty, niż w domowym zaciszu
2. Lepszy sprzęt(chyba że masz kasę na siłkę w piwnicy)
3. Respekt że chodzisz na siłownię.
4. Jak będziesz już dłuższy czas chodzić na siłownię, będziesz miał "znajome gęby".
Możliwe że nawet pójdziesz z kimś np. na piwo, czy zdobędziesz kolegę.

Edit: Nie mieszkam w Warszawie, ale wydaje mi się że w każdej poważniejszej siłowni będzie dobra pomoc. Ja bym proponował poszukać w internecie - napewno będzie tam o siłowniach, zważywszy że miasto nie jest "małe".

Zmieniony przez - Deep94 w dniu 2009-07-19 20:05:51

Volter14

Wysłana - 19 lipca 2009 20:19    Edytuj Cytuj
Zależy też która dzielnica.

Pozdro

damian551

Wysłana - 19 lipca 2009 20:21    Edytuj Cytuj
Deep94 a czy ja powiedzialem koledze ze ma nie chodzic na silownie ? !

Jeśli podoba Ci się moja wypowiedź, kliknij w prawy dolny róg.

Z_POLSKI

Wysłana - 19 lipca 2009 20:47    Edytuj Cytuj
idz pierw na jakas silke i zobaczysz ze tam ci ktos zawsze doradzi co masz robic nie trzeba trenera

Zmieniony przez - Z_POLSKI w dniu 2009-07-19 20:48:12

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Warszawa - gdzie ćwiczyć? Załamany.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.