Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 249 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uderzane
Walka 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: walka
Autor "Walka"   

boks90
 Wysłana - 4 luty 2010 21:54        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam pytanie czy walczyl ktos z was z stluczona koscia w srodreczu albo z wybita koscia ze tak powiem ??? nie chodzi mi o ulice tylko o boks itp. Jak tak to co zrobiliscie zeby zmniejszyc bol w czasie walki ???

przyznaj SOG'a

Mordarca
 Wysłana - 4 luty 2010 21:57      [zgłoszenie]

1.unikac uderzania ta ręka:)
2 dobre teapy
3 lignokaina
4 odpuśc walke i zalecz.

[change.************/change_please/2457200/]

przyznaj SOG'a

AnubisDre
 Wysłana - 4 luty 2010 22:15      [zgłoszenie]

Odpuść walke i wylecz rękę. Ręke masz jedną a walk możesz jeszcze stoczyć i 100.

przyznaj SOG'a

boks90
 Wysłana - 4 luty 2010 22:25      [zgłoszenie]

wiem ale jezeli juz bede walczyl to co zrobic, jakies masci zamrazajace czy cos w tym stylu a jak tak to jaka nazwa. Napewno ktos w swojej karierze mial podobny przypadek wiec czekam na sensowna odpowiedz ;d

przyznaj SOG'a

fighter111
 Wysłana - 4 luty 2010 22:37      [zgłoszenie]

Jeśli złamiesz rękę w walce to raczej ból szybko minie :) bedziesz czuł dopiero po walce :)

przyznaj SOG'a

Durielus
 Wysłana - 4 luty 2010 23:32       [zgłoszenie]

Ja miałem stłuczone kości śródręcza. Ale olałem ten problem. Podczas sparingów nie czułem bólu ,wszystko było OK.

Z racji traumy jaką potem przeżyłem w domu (i przez następny tydzień) radzę ci zrezygnować z walki Już miałem iść do chirurga ,ale się polepszyło i dobrze się skończyło

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Walka

<< Trec nitrobulon energizer - co sadzicie / strzelanie w odcinku lędzwoiwym >>

Podobne: Stres a walka | Kolejna zawodowa walka Joanny Jędrzejczyk 21.12.2008 | pierwsza walka :-) | filmy z walkami Thaibox | Skuteczna walka na ulicy-porady | Johnson vs Jeffries - Walka Stulecia

Warto przeczytać: szkolka opolskie | gothic 3 forsaken gods spolszczenie | meta cholenderska | trzcianka - zarzuty za pozar i smierc 18-latka dzis dzisiaj znamy juz wiecej szczególów tragedii, która w niedziele rano rozegrala sie kamienicy na placu pocztowym. w pozarze, który wybuchl na poddaszu, zginal 18-letni daniel s. wczorajsza sekcja zwl | nitro z animala | activlab arginine 128 kap. | biceps chwyt mlotkowy | jak brac gain bolic | plywanie masa basen | co na podtrzymanie masy?? | co brac po cyklu? | czerwone kropki na klatce | uszkodzenie lekotki | dieta gazy | dura iformacje | jack russell terrier | baki wiatry | fryz mesk | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL