SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ważenie produktów

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 12589

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 133 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1649
Witam!

Chcialbym sie dowiedziec kiedy mam wazyc piersi z kurczaaka przed gotowaniem czy po?? Bodzis z ciekawosci zwazylem piersc przed gotowaniem wazyla 163 gr a po gotowaniu 106gr
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4573
swiezego przed gotowanie

Citius, altius, fortius!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 177 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21903
jw.
przed obróbką termiczną tzn. gotowanie, pieczenie itd.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 10942 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 24714
a tam wazysz zjedz tyle na ile masz smaka a nie wazysz

:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4573
yamek wez sie lepiej nie odzywaj jak masz gadac ******ly bo nie wiesz co to dieta

Citius, altius, fortius!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 295 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1726
mięso zawsze waż po gotowaniu, smażeniu itp. !



Zmieniony przez - MuscleBody w dniu 2008-05-29 14:24:19

kto nie ryzykuje- szampana nie pije

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51562 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Nowa teoria jakaś ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 16770 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68752
PRZED OBRóBKą TERMICZNą należy ważyć!!!!!!!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 295 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1726
jak smazysz karkówke to oczywiste jest ze po usmażeniu bedzie wazyc mniej, bo wypalasz tłuszcz i wodę. I to jest rzeczywista waga produktu. Tak samo z cyckami z kurczaka.

ja je.bie kupujesz 200 g surowej piersi, i co mowisz ze zjadłes na obiad 200 g piersi ? skoro po usmazeniu bedzie wazyc np. 150 g ?

jak gotujesz ryz to wazysz przed ugotowaniem, to logiczne.

kto nie ryzykuje- szampana nie pije

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 85 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1480
No to jak to według Twojej teorii to jak ryż przed ugotowaniem ma 100 g a po 200 to mowisz ze zjadłeś 100? Ja tez uwazam ze kurczaka sie wazy przed bo dane podane w tabelach raczej odnoszą sie do surowego mięsa (ilosc bialka ww i tł).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 10140 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38697
MuscleBody nie masz racji.
Kurczak waży mniej po ugotowaniu bo traci wodę.
Wszystkie produkty ważymy przed obróbką termiczną.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Brak chceci !

Następny temat

10kg w ciągu 27dni

WHEY premium