Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Witam wszystkich.
Od jakiegos czasu zauwazylem delikatna nieostrosc na lewym oku, a zawsze mialem totalna zyletke.... problem jest o tyle duzy ze wada nastąpiła bardzo szybko (w przeciagu moze 2 miesiecy moze 4ch)
Poszedłem więc na specjalistyczne badanie do bardzo doswiadczonej i nagradzanej okulistki w Krakowie (dr. Beata Kaczmarek) ktora przebadała mi bardzo dokladnie komputerowo i testowo oczy i wyszło że mam -0,25 dioptrii na lewym (w dali lekko nieostrzy)
Pani dr. zapytała sie czy stosuje sterydy bo one moga popsuc wzrok wlasnie w ciagu 2 miesiecy lub nawet szybciej, na co odparłem ze nie. Powiedziala ze to w takim razie niemozliwe zeby tak szybko i ze pewnie nie zauwazylem a mialem juz duzo wczesniej.
Po powrocie do domu, troszke uspokojony ze to tylko 0,25 zaczalem rozmyslac, i wtedy kolega powiedzial ze jego iny kumpel oddał probke XPAND do laba w ktorej wykryto jeden skladnik nienapisany w opisie, skladnich z grupy steroidowych ale nie wiem dokladnie jaki i w jakiej ilosci.
Pytanie do was. Co tym myslicie? Pani Dr. twierdzi ze od silowni nie mozna zepsuc oczu jak wielu twierdzi. A odzywki? Duze ilosci skladnikow aktywnych, argininy kreatyny i inne, witaminy Animala, czy te wszystkie produkty maja w skladzie to co pisza na opak? czy komus z was oczy popsuly sie od stosowania koksu lub legalnych supli, lub od samej silowni?