Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 12357 razy
słowa kluczowe: wybity  bark 
Autor

WYBITY BARK!

MEGAZIEL

Wysłana - 24 kwietnia 2005 23:22    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Hey
Wczoraj wybilem sobie bark, naszczesce w miare szybko zostal nastawiony. Trenuje Teakwan-do i chcialym wiedzec po jakim czasie bede mogl wrocic na trening. Slyszalem tez ze po takim urazie bark ma tendencje do wyskakiwania. Chcialem sie zapytac jak bardzo musze teraz na niego uwazac.

Życie jest po to by z niego kożystać.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 kwietnia 2005 01:03 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

specnaz24

Wysłana - 25 kwietnia 2005 01:03    Edytuj Cytuj
witam,
powiem ci tak:
ja w zeszlym roku mialem wypadek rowerowy (mialem naderwany bark). na szczescie i moje nieszczescie nasi wspaniali lekarze nie "zauwazyli" u mnie tej kontuzji (mialem zanik pamieci spowodowany wstrzasnieniem mozgu, tak wiec chyba im nie powiedzialem ze mnei boli :) ). do dzisiaj odczuwam problemy z tym barkiem w momencie, gdy chce cos ciezszego dzwignac lub odgiac reke.
porada:
oszczedzaj ta reke jak tylko mozesz i rozumiem ze dales sie wpakowac w gips (ja nie mialem gipsu i pewnie dlatego tak dlugo cierpie)?

www.pajacyk.pl - pomoz innym to nic nie kosztuje

MEGAZIEL

Wysłana - 25 kwietnia 2005 09:26    Edytuj Cytuj
Tak mam gips, a wlasciwie taka mini zbroje gipsowa :) a mam terez problem bo chcialem jechac na oboz teakwan-do albo wspinaczkowy. Boje sie ze moze mi sie odnowic po takim czyms kontuzja.
Jutro ide do lekarza to sie zapytam co i jak

zaczadzony

Wysłana - 25 kwietnia 2005 16:54    Edytuj Cytuj
powtorze sie po raz n-ty- -> znajdz kogos kto ci ten bark nastawi, bo na pogotowoiu pewnie ci tego nie zrobili, przez +- 2 tygodnie go oszczedzaj a potem chodz na basen i zacznij powoli cwiczyc
ktos - najlepiej kregarz

Tylko ludzie nikczemni nie maja wrogów

MEGAZIEL

Wysłana - 25 kwietnia 2005 17:18    Edytuj  Cytuj
Nastawili mi elegancko na pogotowiu mam rentgena z przed i po. A jaki sa cwiczenia na wzmocnienie go??

zaczadzony

Wysłana - 25 kwietnia 2005 17:38    Edytuj Cytuj
plywanie - najlepiej zabka, pompki - rozne rodzaje,, idz najlepiej na rehabilitacje

specnaz24

Wysłana - 25 kwietnia 2005 23:46    Edytuj Cytuj
dokladnie - idz na rehabilitacje to ci najlepiej pomoze ale szczerze mowiac po 2 tygodniach od zdjecia gipsu daje ci nikle szanse na to zebys mogl plywac zabka. poprostu jest to bardzo powazna kontuzja i rehabilitacja potrwa jakies pare miesiecy (oczywiscie mowa tutaj o rozsadnej rehabilitacji a nie o tempie ekspresowym, gdyz tym mozesz sobei tylko zaszkodzic na przyszlosc)

specnaz24

Wysłana - 25 kwietnia 2005 23:55    Edytuj Cytuj
zaczadzony - miales kiedykolwiek wybity bark ? jesli nie to chyba nie wiesz o czym mowisz z tym plywaniem na basenei po 2 tygodniach. ja po takim czasie dobrze reki nei moglem podniesc do gory a co dopiero mowic o plywaniu

zaczadzony

Wysłana - 26 kwietnia 2005 10:24    Edytuj Cytuj
mialem kilkanascie razy wybity bark , teraz od kilku miesiecy mam z tym spokoj wiec bez obaw wiem o czym mowie;

specnaz24

Wysłana - 26 kwietnia 2005 16:16    Edytuj Cytuj
ok - juz sie nie wtracam
ja tylko mowie o swoich odczuciach mam nadzieje, ze wasze beda znacznie inne (chociaz nie zycze wam takich doswiadczen)
pozdro

shelong

Wysłana - 26 kwietnia 2005 19:40    Edytuj Cytuj
moze ty masz szczescie moja rada jesli nie chcesz miec problemu jakim jest wypadania na na kolejnych treningach raczej tak bedzie to umow sie z ortopeda na zabieg operacyjny widzalem jzu wile takich przypadkow cwiczenia itp pomagaja niewielkiemu procentowi pacjentow

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

WYBITY BARK!

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.