Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

WSTRZĄŚNIENIE MUZGU I ZŁAMANIE PODSTAWY CZASZKI

pluszak421

Wysłana - 18 marca 2010 03:38    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

WITAM W CZERWCU 2008 ROKU MIAŁEM WYPADEK NA ROWERZE DOZNAŁEM WSTRZĄŚNIENIA MÓZGU I MIAŁEM ZŁAMANIE PODSTAWY CZASZKI ORAZ INNE ZŁAMANIA .MAM MAŁY PROBLEM OSTATNIO TROCHE CWICZYLEM NA SILOWNI I JAK WRÓCILEM DO DOMU MIAŁEM DZIWNY ATAK PISK W UCHU ODRAZU BÓL GŁOWY,RECE I NOGI MIAŁEM TAKIE JAKIES DZIWNE RUCHY NIE MOGŁEM WSTAC ITD PISK USTĄPIŁ ÓL GŁOWY TEZ PO JAKIMS CZASIE RUCHY CIAŁA WRÓCIŁY DO NORMY,PRZEZ PARE DNI BOLALA MNIE GŁOWA W OKOLICY SKRONI POTEM MINEŁO.KUPILEM OSTATNIO ŁASWECZKE DO BRZUSZKÓW I WCZORAJ CWICZYŁEM I PO KTÓRYMS RAZIE ZAKRECIŁO MI SIE W GŁOWIE I ZLE SIE POCZULEM .OCZYWISCIE JUZ NIE CWICZE.GLOWA PRZESTAŁA MNIE BOLEC .CZY KTOS MOZE SIE ORIENTUJE CO MOZE MI BYC EWENTUALNIE DO JAKIEGO LAKARZA SIE UDAC.OGULNIE JESTEM NA RENCIE BO CZEKAM NA PONOWNA OPERACJE STOPY WIEC CZAS MAM TYLKO NIE BARDZO WIEM DO KTÓREGO LEKARZA SIE UDAC.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 marca 2010 08:16 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 18 marca 2010 08:16    Edytuj Cytuj
Rodzinny - dalej niech kieruje.

doping & zdrowie
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

WSTRZĄŚNIENIE MUZGU I ZŁAMANIE PODSTAWY CZASZKI

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.